Благодаря за добрите думи! Ами засега това е най-добре (лично за мен) звучащият усилвател, дето аз съм правил. Схемата е класически Loftin-White и в интерес на истината преди бях предубеден към тази концепция - просто не успявах да получа удовлетворителен резултат от Лофтин (тогава се "борех" и с други лампи естествено - 6П14П, 6П3С и като входни 6Н2П, 6Н3П, 6Н8С, 6Н9С). Но сега нещата се получиха и то много добре. Интересно в случая е захр. блок - използвал съм EYY13, на който всеки от катодите е с отделно отопление. По този начин с един кенотрон може да се реализира независимо захранване на двата канала само с една анодна намотка на захр. трансформатор (и само с един кенотрон де). 6С4С ги захранвам с изправено напрежение, има какво още да се желае за качеството на филтриращите кондензатори там, но скоро и това ще се оправи. Имам и още малко неща за дооправяне по външния вид, но скоро и това ще стане. Кутията, както можете да се досетите е изработена от Владо (DgD) - благодаря ти прятелю
Има интегрирани 4-входов превключвател и 24-позиционен регулатор на усилването. Ами това е засега.