Питанка за Лофтин-Уайт
-
Visaton
Питанка за Лофтин-Уайт
Почти съм готов със схемата обаче искам да я направя с 6П3С и питанката ми е дали може ЕЛ34 да се замени с нея без промени по схемата?Доста противоречиви отговори получих от мой познати така че реших да питам вас.Моля отговорете бързо че нямам търпение да го чуя

- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Visaton
-
Visaton
По някаква случайност майка ми се е прибрала докато бях за интерконекти до магазина и е побесняла като е видяла 2 трафа,кашонче с лампи и шасито метнато на земята в хола и всичко свързано с кабели.Взела ги е и ги е ХВЪРЛИЛА в моята стая(добре че лампите на бяха на него).Резултата е че сега усилвателя има брум(слаб ама дразни)всичко е изкопирано 1:1 от схемата и всичко си беше наред ама мама му стара защо има брум?
-
Nikolay_Hristov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ами що има брум.... щото майка ти е избръмчала..
Прегледай си връзките там...
Последно промяна от Nikolay_Hristov на Съб Юли 01, 2006 10:35 pm, променено общо 1 път.
-
Visaton
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
-
Visaton
Ами малко ме е шубе да го меряsveto написа:Уред имаш ли за да мериш, или го правиш на око замерването?Пиши едно ЛС ако искаш да хвърля едно око и аз
Ами то при 11,5 волта отопление какво очакваш? Трябва да е 6,3 волта.Visaton написа:Ами малко ме е шубе да го меряsveto написа:Уред имаш ли за да мериш, или го правиш на око замерването?Пиши едно ЛС ако искаш да хвърля едно око и аз
![]()
отоплението няма проблем да го мерна ама анодното
малко ме е страх да си призная.Напрежението по сметки на анода трябва да е около 350V а отоплителното напрежение около 11,5.Ама защо ми се пекат лампите
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:0f5e8290bf="Visaton"][quote:0f5e8290bf="sveto"]Уред имаш ли за да мериш, или го правиш на око замерването?
Пиши едно ЛС ако искаш да хвърля едно око и аз
[/quote:0f5e8290bf]Ами малко ме е шубе да го меря
отоплението няма проблем да го мерна ама анодното
малко ме е страх да си призная.Напрежението по сметки на анода трябва да е около 350V а отоплителното напрежение около 11,5.Ама защо ми се пекат лампите
[/quote:0f5e8290bf]
Като те е страх защо си се захванал въобще с лампи?
Който го е страх от мечката да не ходи в гората!!!
Като те е страх защо си се захванал въобще с лампи?
Който го е страх от мечката да не ходи в гората!!!
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Visaton, откажи се от лампите поне докато си жив все още. Това е съвсем приятелски съвет. Уважавам мераците ти, но явно ти липсват много знания, а предполагам се сещаш какво се случва с някой, който не знае да плува, а все скача в дълбокото... Почети теория 1-2 годинки, направи 2-3 транзисторни проекта първо и се научи да ги дебъгваш и чак тогава мини на високоволтовата техника.
Освен това с веселия ти начин да ни моташ непрекъснато и правиш на маймуни тука (явно е голям срам да си признеш, че нещо не разбираш или не си направил нещо като хората - ти си от тия дето са се родили научени, явно...) вече никой няма желание да ти помага. Интересното е, че не си взимаш бележка и продължаваш в същия дух...
Освен това с веселия ти начин да ни моташ непрекъснато и правиш на маймуни тука (явно е голям срам да си признеш, че нещо не разбираш или не си направил нещо като хората - ти си от тия дето са се родили научени, явно...) вече никой няма желание да ти помага. Интересното е, че не си взимаш бележка и продължаваш в същия дух...
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка: