Та предложението ми е - да се насочим към бюджетен усилвател с 6П3С. Аз лично започвам да работя в тази посока.
Чакам мнения.
ПП Рутчо е правил стъпала с тази лампа и се надявам че ще помогне.
А така! Я сега кажи какво се получи? Какъв е трафа? Нещо за звука? Мощност?Satan написа:Виж това : http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... =0&thold=0
Направих този усилвател само че за крайна лампа сложих 6П3С. Мисля че изисква минимален бюджет.
sveji sa ti ideite, samo me ubedi che si struva da izkarash izhodna moshtnost ravna na taq deto vkarvash samo v otoplenieto!!!- tova go kazvam vyv vryzka sys SE na GK70(generatorna lampa),no pri vsichki polojeniq ako se zahvanesh da go sglobish shte prosviriBojo написа:Кенотрон, аз пък съм привърженик на SE стъпълата, било то лампови или транзисторни. Започвам лампов PP, защото е по непретенциозен към изпълнението и компонентите, защото ми е първи изцяло лампов с изходен траф, и заради по-голямата мощност, защото в момента слушам на нискочувствителни колони. Но за в бъдеще започвам ТЛ проект със Ексели на Сеас и по теория ще имам около 88 - 89 db/1m. Тогава смятам да клатя с SE лампов, без ОВ. Заглеждам се по 300В. Рутчо пусна мухата и за едни руски монстери - ГК70 - убийствени.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост