Да, именно това е, което ми направи впечатление - ЗАХРАНВАНЕТО! Всъщност това, което слушаме е модулирано (с аудио-сигнал) захранващо напрежение, и ако още там има компромиси и издънки, след това каквито и съвършени схеми и екзотични лампи да сложим - все тая... Другото безкрайно подценявано нещо е АКУСТИКАТА! Какво слушаме всъщност ако нямаме безупречна такава?!
Озадачава ме обаче факта, че всяка лампа е с отделно захранване - струва ли си всъщност да слагаме нов трансформатор (всеки от които има собствена, различна от тази на другите сигнатура на звучене) и да изграждаме цял нов (голям и тежък) филтриращ блок, само и само за да избегнем капацитивната връзка между двете стъпала през трансформатора? В края на краищата съвършенството не е в това да добавим нещо, а в това да ОТНЕМЕМ нещо, запазвайки общата функционалност (иначе сигурно човешкото тяло щеше да има 8 ръце, 3 очи, 5 крака, чифт колела и т.н...). При това губим предимството на каскадното захранване - все по-добре филтрирано от крайните към входните стъпала.
Иначе това с ГМ-57 е добра идея, обаче нямаш ли едно поне 3-4 чифта в мазето - забрави... Да не говорим, че най-малко 60% от звука на усилвателя - това е звука на входната лампа...
Варненец? Хех, това звучи гордо!

Само за лятото или за постоянно? Шефът на една от най-добрите агенции за недвижими имоти във Варна ми е приятелче, отлично запознат с пазара, с качеството и т.н. - свиркайте ако има нужда.