Ще ме извините за лошите снимки, толкова мога..
Здрвейте....
Най-накрая да се навия да си покажа и моето хапче, което съм направил още март-април и пак не е завършено до край ......
Кита е предоставен от Аспарух Желязков .

Шасито е МДФ на което са прикрепни абсолютно всички компоненти, външния корпус е от дурал прахово боядисани, цвят черен лак, плексигласова осветка на мастера, входен селектор с 3 позиции, 12 степенен атенюатор за регулиране на входното ниво, изходни терминали за 4ohm и 8ohm,
мощност 2 x 4-5 вата.
Сега за звука хм, мх ми..........елате и го чуйте, като се има предвид за ГУ50, че е най-бюджетна и пр. съм много доволен, ама много доволен така ме грабна ламповия саунд, че едвали ще ме пусне някога. За напред мисля да се изкачвам нагоре предполагам следващия лампов да е подобие на ампа на Borislav Uzunov ....Това е от мен Пожелавам на всички, които нямат лампи с които да слушат по-скоро да имат.......
Виновните за станалото са .....
Иван Рачев - брат радвам се че се запознахме за втори път на подходящото място в подходящия ден...
Аспарух Желязков - да ме извини ако съм имал тъпи въпроси, благодарско за кита ....
Ивелин Брайков - без теб нямаше да тръгне ....ампа

Йоан Петров и Стелиян Стоянов - мерси за капаците....
Косьо, благодарско че ми облече ампа и ми изтърпя нервите ..

И не на последно място са някои некъдърни майстори - за вас мога да кажа много ви мързи ако трябва да искарате повече пари........
Мариан Лозев - много нерви но не съжалявам....

Внимание! За хора без желание, тръпка и знания - не правете това в домашни условия, опасно и изнервящо е .......оставете нещата в ръцете на професионалистите ...........