Радвам се на критики, съвети и мнения.

Извинявам се за качеството на снимките, слава богу, все пак това не е фото форум
с уважение: андрей ангелов

Нищо й няма на кутията - може да се получи крайно оригинален дизайн ако например се опиташ да я шлайфаш до огледален блясък. Чувал съм, че на автомивки, където пастират коли, с известна доза убеждениеludmarokanec написа:......Не трябваше да го пишеш в неделя вечерта... сега трябва да мисля какво да правя с шасито... а си купих бор-корони със съответните диаметри... Дано не са ми излишни...
Просто ме изкефи идеята за гу-50 в тая кутия - сам виждаш, че това е само кутия и една идея - hi-end в една грозна про кутия.......
Идеята за шлайфането все повече ме завладява. Заел съм се да проуча как стоят нещата.Angel Gekov написа:Нищо й няма на кутията - може да се получи крайно оригинален дизайн ако например се опиташ да я шлайфаш до огледален блясък. Чувал съм, че на автомивки, където пастират коли, с известна доза убеждениеludmarokanec написа:......Не трябваше да го пишеш в неделя вечерта... сега трябва да мисля какво да правя с шасито... а си купих бор-корони със съответните диаметри... Дано не са ми излишни...
Просто ме изкефи идеята за гу-50 в тая кутия - сам виждаш, че това е само кутия и една идея - hi-end в една грозна про кутия......., изразено във финикийски знаци, правят такова шлайфане.
А за еднотактния режим - всички са единодушни, но нищо не пречи да го преработиш впоследствие.Ако пък решиш от сега да промениш концепцията - виж темата за "Червеното хапче", ако пък искаш да го чуеш - обади се.

Разбира се, че си прав.Rumen Suvandjiev написа:6C33C не е точно лампа за начинаещи.ludmarokanec написа: Имам и чифт 6с33с - точно като за еднотакно за начинаещ като мен![]()
Според мен трябва да стартираш проекта си с набавянето на качествен изходен трансформатор. Красивата кутия е чак последната грижа...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта