Защо ли...Тhe Blue Pill - effect,това трябва да е

Специални благодарности на Теди (Freestate) за оказаното съдействие в операцията "Отпушване на уши" и милиарди поклони пред хората,създали този "звуков феномен"!!!
RESPECT,пичове!!!
съжалявам че си попаднал на брак , аз имам роднина работел там допреди няколко години и чрез него съм купил бая ЕЛ34 ;ЕЛ84 и КТ88 но това за "живот 1 месец" не мога да го повярвам не мие попадала ч. нова лампа която в номинален рейим да даде дефектfagott написа:Не умирай от смяхне пропускай "кефа" да умреш около
някоя сръбска от серията ЕЛ. като вземат да червенеят и умират
след първия месец, всезнайко! и те ударят по джоба,
ще ги заобичаш още повече! Тъкмо ще набереш повече опит
![]()
И чети повече форуми, дето се говори за тях, ако не вярваш,за да
излезеш от заблуждение
Simonov написа:Може би си прав. А какво ще кажеш за Mullard Made in GB? До колкото знам това са едни доста качествени лампи. Така ли е наистина?DDB написа:Преди немного време имах работа със нови сръбски лампи от този вид (Е83СС Ei) - ужасни бяха, криви, шумни... Не се ориентирайте по търговските писания за качеството на лампите. Сръбските лампи бяха на дъното от прозводството на целия бивш соц. лагер - деляха мегдан с полските. Ако искате прилична за парите си ЕL84 (E84L) търсете старото производство на Tungsram или поне на RFT. Иначе за 30 - 60$ можете да си изпишете и по-добри.
Разбира че ще е впечатляващ! Дори и с трансформатор от радиоприемник!plevela написа:Схемата заработи, резултатът - впечатляващ! За съжаление експериментирах с трансформатори от радиоприемник понеже нямам други, на входа сложих ECC83 пак по същата причина. Незнам дали е по изгодно да си поръчаш трафове от чужбина или от БГ ? Но ще конструирам това "лекарство"
Ами подходящи за въпросната схема. Какви не сам наясно още.gogo написа:Разбира че ще е впечатляващ! Дори и с трансформатор от радиоприемник!plevela написа:Схемата заработи, резултатът - впечатляващ! За съжаление експериментирах с трансформатори от радиоприемник понеже нямам други, на входа сложих ECC83 пак по същата причина. Незнам дали е по изгодно да си поръчаш трафове от чужбина или от БГ ? Но ще конструирам това "лекарство"
За какво ще си поръчваш трафове (и какви по-точно)?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта