Външният вид на един усилвател

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

моля за повече подробности

#46 Мнение от kiki2002 »

моля за повече подробности , къде се намират тези складове ,има ли там алуминиеви плоскости .

gps

#47 Мнение от gps »

Ами аз като пусках поста имах впредвид всеки по местоживеене да се поогледа за такива складове и да види дали нещо в тях ще му свърши работа.Тъй като се съмнявам такива дограмаджии да качват инфо в интернет най-добре е да се прегледат обявите в вестниците.А тези складове където аз съм ходил са на 400 км извън софия и в тях ламарина няма -има профили широки 10-15см които могат да влизат един в друг и да се получи по-голяма плосткост.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: ето един външен вид

#49 Мнение от velinski »

biser написа:http://dragon-hifi.pochta.ru/photo/
Това съм си направил сам.
Прилично изглежда :D Със 6Н6П входни лампи ли е?
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

алуминиевите профили за тези който не знаят

#51 Мнение от Borislav Uzunov »

За да не правя реклама, който се интересува от алуминиеви профили да звънне на телефон 8365589, 9269823, 9367042. Преди около 2 месеца си купих оттам г профил 15х15 дебелна 1,5мм. Минималната дължина е един прът т.е. 6 метра. Цената за този профил (една пръчка) беше около 5-6 лева. А, и телефоните са софииски.

KOKO

Плоскост

#52 Мнение от KOKO »

За плоча пробваи ламиниран паркет,декоративно стои добре,
много лесно и точно се обработва

KOKO

шаси

#53 Мнение от KOKO »

Телефункен D750 GWK е с буково шаси....Това не смахва ли на
ранен HI-END....?

gps

#54 Мнение от gps »

Ламинирания паркет е добра идея-аз го ползвам за кутиите на тонколоните защото има голямо разнообразие от цветове .Ползвам 128x33 cm плоскости които са с шарка като цяла дъска(а не отделни малки парченца) и за да е завършен външния вид на ъглите използвам полукръгли профили-има ги на магазините за теракот.Има алуминиеви ,пластмасови с голям избор на цветове.В профила влиза 8 мм дебела плоскост.

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#56 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Днес покрай едно друго търсене попаднах на това:
"...лазерно рязане на всички черни и цветни метали с дебелина до 3мм,а също и тръби до Ф140 и с гравиране върху всякакви повърхности без ограничение в материала...."
http://foxlaser.business.bg/

///offtopic - ама тоя каталог на бизнес.бг е отвратителен !! ...кви са тия хора бе, разбили са нещата на хиляди раздели ... олово отделно от цинк (!?) ... счетоводни и спедиторски фирми нацвъкани из всички раздели...
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”