6С33С-В "Woodworms"
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: 6С33С-В "Woodworms"
Защото е много трудна за намиране.Фирми като например Navisonaudio и др.да не ги изброявам,усилвателите им струват по 19 000 долара,сигурно им е проблем да открият въпросната 6С18С и за по-лесно ги правят с 6c33c-b.
http://www.goodsoundclub.com/Forums/Sho ... ostID=2292" onclick="window.open(this.href);return false;
На въпроса на Цецо,дървото е орех.
Страхотен дизайн от Navisonaudio!
http://www.goodsoundclub.com/Forums/Sho ... ostID=2292" onclick="window.open(this.href);return false;
На въпроса на Цецо,дървото е орех.
Страхотен дизайн от Navisonaudio!
- Mo
- чете и пита
- Обратна връзка:
Дизайна е добър, но чак пук страхотен...
Инак на котарака Рончо само му вижте изходните трансформатори и параметрите за отделните канали...
Инак на котарака Рончо само му вижте изходните трансформатори и параметрите за отделните канали...
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Здрасти,
Някой ден може да чуем едно от последните ми творения /USB-->PCM2706-->I2S-->TDA1541A-->6Н2П-ЕВ/ на твоите "дървени червеи" и внушителните ти "камини" ако е възможно.
Поздрави
Велин
Някой ден може да чуем едно от последните ми творения /USB-->PCM2706-->I2S-->TDA1541A-->6Н2П-ЕВ/ на твоите "дървени червеи" и внушителните ти "камини" ако е възможно.
Поздрави
Велин
- Pavel Pramatarov
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
И аз бих дошъл заедно с velin да чуем и моя DAC USB-PCM2704 -> S/PDIF -> CS8412 -> SM5813 -> PCM56P -> 6N3P, мога да взема и предни рупори...
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Дизайнът си е дизайн, но усилвателят, който си показал, е OTL двутактник с много дълбока обратна връзка.DRGeorgiev написа:Страхотен дизайн от Navisonaudio!
Той няма нищо общо нито с усилвателя на Мариан, нито с твоя.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Да така е,че няма нищо общо,тогава някой може ли да обясни,коя лампа от двете е по-добре да се използва за аудио и защо, 6С18С или 6C33C-B?
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Това, поне за мен, е доста далече от добър дизайн. Използването на добри и скъпи материали и съвременните методи на обработка не прави дизайна добър . Има съвсем непретенциозни усилвателчета, правени преди повече от 40 години с по-изпипана визия и функционално по-добре решени.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Много често хората се подвеждат по лъснати повърхности или употребата на ярки цветове...
Обаче истината изгрява със страшна сила, когато (ако не можеш да прецениш сам) поставиш едно до друго нещата Тогава мащабите и тежестта изпъкват много пред ярките цветове и лакираните пластинки...
Винаги, когато видя 123-ка на улицата ме напушва смях, как стои като железен кон сред пластмасови колички с увиснала геометрия... а най-младите 123-ки са 85-ти набор...
Обаче истината изгрява със страшна сила, когато (ако не можеш да прецениш сам) поставиш едно до друго нещата Тогава мащабите и тежестта изпъкват много пред ярките цветове и лакираните пластинки...
Винаги, когато видя 123-ка на улицата ме напушва смях, как стои като железен кон сред пластмасови колички с увиснала геометрия... а най-младите 123-ки са 85-ти набор...
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
... и може да си съперничи само с друг "железар" - 124Kiril Kirilov написа: Винаги, когато видя 123-ка на улицата ме напушва смях, как стои като железен кон сред пластмасови колички с увиснала геометрия...
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
.... , желязото си е желязо, както са нашите лампови ампове.
Ивелин и Павел да се стягат с тестовете в неделя, по рано няма как да стане.
А за лампите 6с18с, с тях е направо е мъка, от 8бр. едвам събрах 2бр. читави, да свирят еднакво , но доста по добре свирят от 6с33с.
Благодарности на Гого за подарените лампи.
ПП: Плейъра ми хвърли котва и за напред трябва някой да носи источник , ако ще слушаме.
Ивелин и Павел да се стягат с тестовете в неделя, по рано няма как да стане.
А за лампите 6с18с, с тях е направо е мъка, от 8бр. едвам събрах 2бр. читави, да свирят еднакво , но доста по добре свирят от 6с33с.
Благодарности на Гого за подарените лампи.
ПП: Плейъра ми хвърли котва и за напред трябва някой да носи источник , ако ще слушаме.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Поздравления че си успял да ги намериш.След всичко написано в темата,почнах да се замислям дали и аз да не пробвам с 6С18С да видя каква ще е разликата,ако ги открия.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ето тук се продава двойка http://cgi.ebay.com/6S18S-6C18C-ULYANOV ... 500wt_1156" onclick="window.open(this.href);return false;
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Нико, това е на цената на ГМ100, бе човек.
Ако питаш мен, по добре не се занимавай с e-bay.
Ако питаш мен, по добре не се занимавай с e-bay.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Мдаа те и тези ги имаNikolay Kolev написа:Ето тук се продава двойка http://cgi.ebay.com/6S18S-6C18C-ULYANOV ... 500wt_1156" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 4YUBU%253D" onclick="window.open(this.href);return false;
ама не ги обичаме на тези цени Николай
Лозев как е,има ли готин саунд от бурканчетата за лютеница?
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
За руски лампи - категорично!Marian Lozev написа:Ако питаш мен, по добре не се занимавай с e-bay.