siropuch написа:Хора зайнтригувахте ме с това синьо хапче .Може ли да притесня някой от вас,като ме покани да чуя това чудо,че с тия коментари почти съм се навил да си взема кит,само трябва да го чуя и го вземам
Иди и го чуй някъде.. И ако решиш да правиш синьо хапче, ти препоръчвам да си вземеш кит, понеже за първи лампов усилвател никак няма да ти е лесно да направиш сам изходния трансформатор и да подбереш качествени компоненти.
Знам го това и поради тази причина съм се изразил че го "вземам" смисъл купувам го .Имам само едно въпросче на което нямам отговор.Колко енергия консумира хапчето?
siropuch написа:Знам го това и поради тази причина съм се изразил че го "вземам" смисъл купувам го .Имам само едно въпросче на което нямам отговор.Колко енергия консумира хапчето?
siropuch написа:Знам го това и поради тази причина съм се изразил че го "вземам" смисъл купувам го .Имам само едно въпросче на което нямам отговор.Колко енергия консумира хапчето?
60-80 вата, в зависимост от изправянето. Толкова ли те смущава консумацията?
Тия дни нямах интернет и не можах да изкажа благодарностите си на Ivelin Braikov .Та БЛАГОДАРЯ за това че ни отвори очите по точно ушите относно слушането на музика .Събирам пари за хапчето
siropuch написа:Тия дни нямах интернет и не можах да изкажа благодарностите си на Ivelin Braikov .Та БЛАГОДАРЯ за това че ни отвори очите по точно ушите относно слушането на музика .Събирам пари за хапчето
Евала на твойте органи че са го приели правилно и са подсказали на мозъка ти да предприеме това разумно решение........
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo