sense 12
- Milen Gogov
- има известен опит

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Фолиото на някои стъклотекстолити може да се отлепи и механично.Milen Gogov написа: що бре ецвам материала, фрезовам си отворите... и плота е готов![]()
С остро ножче се започва от единия ъгъл и ... каквото сабя покаже.
Нямам нищо против да пусна и няколко трафа, ама пусто желязо.
От Sense 12 съм пуснал 3-4 бройки, като трансформаторите бяха секционирани както хоризонтално, така и вертикално. Желязото беше руско, купих го за Э310 от едно несъществуващо отдавна цехче в Красно Село. Трансформаторът в статийката има същия брой навивки със същия проводник, но е секциониран по-просто, за да може да се повтори по-лесно. С такъв трансформатор беше направен прототипът преди много години...
- Milen Gogov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Ами колкото цокли - толкова диаметриMilen Gogov написа:няма проблем с ецването имаме си машина за тая работа, следващия ми въпрос е какъв диаметър са отворите за цоклите на лампите, че още не съм ги купил и не съм мерил в каква дупка влизат (искам утре да пусна една тестова фреза да видя какво ще стане грубо)...![]()
Първо ги купи, пък после режи! За различните производители размерите са различни - както на самия цокъл, така и разстоянието между отворите за закрепване.
- Milen Gogov
- има известен опит

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: