А, за това ли - плочата е от алуминий, който после е прахово боядисан с термоустойчива боя. Но алуминият е метал - това имах предвидIvan Rachev написа:gogo написа:Няма как да не е метал...
REDHOT
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
gogo написа:Няма как да не е метал - цокъла се нагрява до около 200 градуса
предвид звездите които имаш и факта че тръгващите сега по аудиопътя четат попстовете ти е коректно и хубаво да твърдиш неща в който си абсолютно сигурен с което ще отпадне възможноста да подведеш някой, от твърдението ти може да се заключи че само метал позволява еди колкоси градуса с което с цялото mi уважение няма как да се съглася...сега разбрали ме какво имах впредвид ?
Последно промяна от Ivan Rachev на Пон Май 15, 2006 6:07 pm, променено общо 1 път.
Добре, сега разбрах какво имаш предвид. Директната ми мисъл след поста беше дали не става въпрос за пластмаса. Не съм се и замислял за нещо другоIvan Rachev написа:незнам как по-просто да ти го кажа но ще опитам ...
gogo написа:Няма как да не е метал - цокъла се нагрява до около 200 градуса
предвид звездите които имаш и факта че тръгващите сега по аудиопътя четат попстовете ти е коректно и хубаво да твърдиш неща в който си абсолютно сигурен с което ще отпадне възможноста да подведеш някой, от твърдението ти може да се заключи че само метал позволява еди колкоси градуса с което с цялото си уважение няма как да се съглася...сега разбрали ме какво имах впредвид ?
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: