6А3/6B4G/6С4С(2А3/2С4С) проект
- Stanislav Bratanov
- има опит
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
При отработване на големи амплитуди, както е при драйверната лампа, схемата ОК има недостатъка че през положителния полупериод си увеличава забележимо изходното съпротивление спрямо отрицателния. При свързването ОА е обратното. Схемата СРПП е компромис между двете. Въпреки това, както отбеляза Велин и тази схема не се харесва. Аз съм на същото мнение. Но искам да кажа, че все пак в СРПП-то има хляб. Имам една доста усложнена модификация на СРПП (за сега няма да я публикувам) която отстранява много от недостатъците й и звучи коренно различно.
за тази цел и двете страни трябва да имат по 1000лева нали;)Daniel Petrov написа:Нещо не ми звучи добре това, което е използвано като компоненти и тоя каскод...
Имам най добре свирещия усилвател със 6С4С и веднага рязко можеме да го провериме това чрез сравнителен блайнд тест, ама на вързано - оставяме по 1000 кинта на масата и който губи според публиката, която ще оценява, слушайки, си тръгва без тях
никога не казвай никога и никога не казвай НАЙ

- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Като си толкова открехнат, вади кеша и скачай на тепихаludiomania написа:за тази цел и двете страни трябва да имат по 1000лева нали;)Daniel Petrov написа:Нещо не ми звучи добре това, което е използвано като компоненти и тоя каскод...
Имам най добре свирещия усилвател със 6С4С и веднага рязко можеме да го провериме това чрез сравнителен блайнд тест, ама на вързано - оставяме по 1000 кинта на масата и който губи според публиката, която ще оценява, слушайки, си тръгва без тях
![Hi ya! [smilie=hi ya!.gif]](./images/smilies/Hi%20ya!.gif)
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers
Еееех, едно време, преди да се нароят мутрите май хората дипломите си залагаха като не можеха с аргументи да решат спор за техника...Borislav Uzunov написа:Като си толкова открехнат, вади кеша и скачай на тепихаludiomania написа:за тази цел и двете страни трябва да имат по 1000лева нали;)Daniel Petrov написа:Нещо не ми звучи добре това, което е използвано като компоненти и тоя каскод...

С уважение,
Андро
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Мога да казвам каквото си искам, а ти пък винаги вземай предвид всички възможности, още повече че не се изказва мнение за нещо, което даже не си виждал, камо ли чувалludiomania написа: за тази цел и двете страни трябва да имат по 1000лева нали;)

Че е "най" за момента, най е

А е за момента, защото не съм пуснал следващия амп с тези лампи, тогава вече няма да е "най"

5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.

- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
А и хората нямаха толкова париAHDPO написа:Еееех, едно време, преди да се нароят мутрите май хората дипломите си залагаха като не можеха с аргументи да решат спор за техника...Borislav Uzunov написа:Като си толкова открехнат, вади кеша и скачай на тепихаludiomania написа: за тази цел и двете страни трябва да имат по 1000лева нали;)
С уважение,
Андро

Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers