п.п. Живко, писали сме заедно

Kiril Kirilov,благодаря за информацията! Аз се чувствам жив и щастлив,когато мога да предам моя опит на тези,които имат нужда от него! Респект!!!Kiril Kirilov написа:Това са най-бързите източници на най-стабилното напрежение, които можеш да намериш, за да захраниш драйверното стъпалоkygar написа:Дайте малко пояснение на невежите като мен ,какви са тези плазми и за какво се използват??
ЧНГ на всички!Това ти гарантира най-стабилния режим, в който можеш да вкараш първото стъпало в усилвателя, където е най-критично да няма никакви шумове от захранването, защото след това усилваш този резултат. Трябва да чуеш сам такава конструкция, за да се убедиш.
Не е задължително , ,,сериозните" усилватели , да са мощни....освен в дискотеките...DRGeorgiev написа:Поздравления за сериозните(мощни)SE усилватели!
cecoEL34 моите уважения към теб,но на мен лично ми харесват мощните "SE" с големи лампи и мощност минимум от 15-20 вата,но не всеки може да ги конструира и да свирнат подобаващо,и не ми обяснявай кое е за дискотеки и кое за еди къде сиcecoEL34 написа:Не е задължително , ,,сериозните" усилватели , да са мощни....освен в дискотеките...DRGeorgiev написа:Поздравления за сериозните(мощни)SE усилватели!
ПП. Макар , че според мен фундаменд , си трябва .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта