Кенoтрони , мнения препоръки ?
- Momchil
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Кенoтрони , мнения препоръки ?
Колеги нека тук е мястото , на борба между различните кенoтрони !
Нека чуем вашите мнения тестове и опит в тази насока.
Да наистина малкия смелчага 5ц4с свири страхотно , но преди малко изпробвах два кенoтрона 5ц3с с черни аноди .
Ако имате възможност пробвайте при мен се получи много интересно и в момента продължавам да ги слушам.
Супер различни и по дълбоки ниски честоти при едни и същи условия , изчистени и ясни вокали , много интересно изнасяне на сцената още по в дълбочина . Това се получи долу горе при мен . Недостатък : При малкия 5ц4с имам по голяма прозрачност и по олекотено звучене .
Някой би ли разяснил малко повече за разликите между двата вида аноди (нормален и черен) и примерно да посочи предимства и недостатъци от техническа гледна точка?
Нека чуем вашите мнения тестове и опит в тази насока.
Да наистина малкия смелчага 5ц4с свири страхотно , но преди малко изпробвах два кенoтрона 5ц3с с черни аноди .
Ако имате възможност пробвайте при мен се получи много интересно и в момента продължавам да ги слушам.
Супер различни и по дълбоки ниски честоти при едни и същи условия , изчистени и ясни вокали , много интересно изнасяне на сцената още по в дълбочина . Това се получи долу горе при мен . Недостатък : При малкия 5ц4с имам по голяма прозрачност и по олекотено звучене .
Някой би ли разяснил малко повече за разликите между двата вида аноди (нормален и черен) и примерно да посочи предимства и недостатъци от техническа гледна точка?
Последно промяна от Momchil на Сря Окт 21, 2009 8:11 pm, променено общо 1 път.
- Stanislav Bratanov
- има опит

- Обратна връзка:
Re: Кенетрони , мнения препоръки ?
КенОтрон
5Ц3С(черен анод) с прегънки ли са на анодите или са равни?
5Ц3С(черен анод) с прегънки ли са на анодите или са равни?
"Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура
- Momchil
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Кенoтрони , мнения препоръки ?
Никакви гънки както при обикновенните , абсолютно прави и равни пластинки !
- lusi
- има известен опит

- Обратна връзка:
Казано е: "никой усилвател не е по-добър от захранването си " от там нататък всеки си го разбира и прилага според знанията си.
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Ако захранването ти е с един кенотрон, мога да ти дам да пробваш 5R4 в обикновен балон и такъв във виброустойчив балон, разработен специално за работа в старите американски бомбардировачи. Мисля че веднага ще хванеш разликата в звученето. Цоклите, пиновете и параметрите им са аналогични на 5Ц3С. Абе , аз и SRS552 ти обещах да чуем на мястото на ГУ50 , май ще трябва да ти правя едно гости /ама ще си взема и "Никон"-я да документираме/
...
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Попе , товали е въпросната 5R4
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
niki_nn
- Търговец

- Обратна връзка:
Momchil при замяната на кенотроните, промени ли се захранващото напрежение?Как се справят за сравнение EZ81.