Усилвателя е с лампите 6Н9С и 6П13С,изпълнен по схемата на Манаков/Пузанов и може да бъде видяна на този линк
http://audio.goldprivacy.com/index.php? ... ton=Button

Пъвоначално го направих с 6П3С-Е,и сякаш свиреше добре,но като го послушах около две седмици започнах да долавям леко неприятна за мен украса на звука,за това смених изходната с препоръчваната в схемата.Вече го слушам 3 дни и определено тази лампа има по чисто и равномерно звучене.Усилвателя има детайлен и в същото време бърз и бистър звук,баса не е размазан като при транзисторния ми усилвател,а е стегнат и с по голяма ударност.Имам лек недостиг в нискочестотната област,но предполагам че е от изходните трансформатори който са от "Ригонда".Спрях се на тях,защото от всичко което имах и изпробвах,тези ми звучат наи-добре.Най-лош звук имах с прослувутите акордски трафове,за мен хората който твърдят че тоя траф свири,сигурно са леко глухи

тук слагам и няколко снимки

Крайната лампа доста си нагрява де

Специални благодарности На Венко Трайков за лампите,както и на всички основатели и участници на този форум,благодарение на вас откривам така търсения верен звук.