От персонални квалификации не виждам смисъл...
Аз продължавам да имам два въпроса към изпробвалите иновацията:
1. Чувате ли разлика при сляп тест? Тоест познавате ли 9 от 10 пъти разпробития диск
на сляпо? Очаквам честни пионерски отговори.
2. Как бихте реагирали, след като разберете, че след мода слушате интерполиращия код за грешки (Reed-Solomon Code) на сервото, вместо оригиналната музика? Тоест вече сте разпробили 200, 500, 1500 оригинални диска и сте унищожили SH стойността им?
Благодаря предварително за отговорите и се надявам да се запази приятелския тон на темата
Моето мнение, без да съм пробвал иновацията е, че разлика БИ ТРЯБВАЛО да се чува и тя идва от увеличеното количество С1 грешки и работата на RSC в реално време от разбалансирания диск. Това лесно може да се удостовери на практика. Въпреки това уважавам вкусовете на Аспарух и на всеки един от вас и се радвам, че харесвате така получения резултат.
Правилно технически изпълнената иновация е да се установи перфектен баланс на всеки един диск, който така или иначе е фабрично разбалансиран и да се пробие отвор
на строго фиксирано място, а не на око. Това би могло да се извърши на някаква прецизна лабораторна машина и в никакъв случай в домашни условия. Идеята е да елиминираме вибрациите, а не да създаваме допълнителни. Това ми е скромното мнение.