Но окончателния дизайн ще стане след 2 седмици....Традиционния за мен "дървен" финишинг....
АД1852
-
Zmej
Владо, когато се обадиш да слушаме, ще ти донеса един 150 годишен 'дървен' Фишер (не съм го пипал - ама грам - все още), който ми изпадна буквално за без пари... С 16-битов R2R ЦАП, без oversampling, и с гадни операционни в изхода - в момента са на кантар с моето сони (и то е с 1852)...
Направо не повярвах, когато го чух за пръв път...
Има доста трески за дялане, обаче има страхотен потенциал...
Направо не повярвах, когато го чух за пръв път...
Има доста трески за дялане, обаче има страхотен потенциал...
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Лозеф, погрижи се да си на линия
Само първобитния мултибитник му е майката
И аналоговта изходна част само с ЛАМБИ...Друго не ща....
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Лозеф-така си е...нямам в пред вид ламби на АД-то...По принцип...
Просто бях онемял, когато в Алнико неговия 16 битник(мисля, че ТДА-1541...но може и да греша) с ламби тотално разгроми SACD голям модел на Сони...Тогава и собственика му беше облещен
(ако греша моля да бъда поправен...) Въпросния ДАК бе слушан и у нас....беше рязко по-добър от моята Микромега Миниум.
Интересно е защо все пак
първоБитниците
свирят толкова добре...нямат точността и аналитичността на еднобитниците(20-24 делта сигма), но звука им е изпълнен с изразност и емоция, с музикалност и естественост...огромната динамика на хартия на вторите бива изядена от живостта на първитв....
Извода е(малко пресилено, но...) че високите технологии не са подобрили качеството на музиката за толкова десетилетия с малки и изключителни..Изключения...
Загорка
След празниците ще се разберем....Колкото и да искам да си дам творческа почивка-не мога
Все нещо ме човърка....
Просто бях онемял, когато в Алнико неговия 16 битник(мисля, че ТДА-1541...но може и да греша) с ламби тотално разгроми SACD голям модел на Сони...Тогава и собственика му беше облещен
Интересно е защо все пак
Извода е(малко пресилено, но...) че високите технологии не са подобрили качеството на музиката за толкова десетилетия с малки и изключителни..Изключения...
Загорка