Случайно да имаш ПДФ на СХД1125? Ще ти бъда много благодарен ако ми го пратиш.sveto написа:Тези дни се боря с моето CDP-710Успях да го пусна NON-OS, с помоща на lozef
, цифровия филтър беше cxd1088 dsp-то е cxd1125 а дака tda1451. Първо пуснах дака директно към дсп-то, чува се доста тихо:( Със едно HC164 нещата се оправиха, обаче има нещо гнило - звука няма детайлност особенно в ниските нива
?
Нямамsith-cat написа:Случайно да имаш ПДФ на СХД1125? Ще ти бъда много благодарен ако ми го пратиш.sveto написа:Тези дни се боря с моето CDP-710Успях да го пусна NON-OS, с помоща на lozef
, цифровия филтър беше cxd1088 dsp-то е cxd1125 а дака tda1451. Първо пуснах дака директно към дсп-то, чува се доста тихо:( Със едно HC164 нещата се оправиха, обаче има нещо гнило - звука няма детайлност особенно в ниските нива
?
Всъщност аз попитах от компютъра на Ники за ПДФа и благодаря на Свето и Ултимейт за отговорите - 1125 е подобна на 1135 и 1145 (мисля) но ми трябва ПДФ защото доста неща има по тази схема които са ми интересни - доста е разпространена, а информация за нея никаква (освен че е доста обсъждана е ДИЙа. Явно Сони я пазят в абсолютна тайна, освен че отдавна я спряна от производство. Всъщност в разни дилъри има големи количества на склад.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта