Във модването съм се включил с две дъсчици

Е, то останалото, което е направил Аспарух - всеки го може.Marian Lozev написа: Във модването съм се включил с две дъсчици

...с радост споря , а най-обичам фактически да се случват нещата , заповядай с какъвто искаш дак 0889626590 , 9898893 ,9586608.DIYDAC написа:Няма начин, всичко ново е интересно един-два месеца - след това искаш по-добро.Alexander Gekov написа:Супер е!
Надявам се да останеш в еуфорията, която изпитваш от слушането на това устройство много дълго време.Може да се поспори тука.Alexander Gekov написа: п.с.2. А още по-приятното е да знаеш, че устройство, моднато от Етераудио, може да бъде "победено" само от ...друго устройство, моднато от Етераудио![]()
![]()

Аз ще кажа само че дори и да си прав за всичко казано от теб нищо не ти дава право да обиждаш хората...а къде съм тръгнал си е моя работа. Успех ти желая във всички с което се захванешIvan Rachev написа:![]()
.Не слушай завидливи лицемери като Никола/ nikikoz (смешно малко човече с изтръпнала еднобитова Аура цд 50 за 200 евро , говорещо едно пред теб и друго зад гърба ), а ела и чуй . .
p.s. Ники палячо нали ти каза че в този форум отдаваме прекалено голямо значение на дак-а , еднобитовата ти Аура размазвала всичко , защо тогава я продаваш след гостуването си у нас посерко лицемерен. Мизернико киснещ денонощно в ибей , пълния мод на един плеар като Сони 7-ца примерно както и да го въртиш излиза над 2000лв къде тръгна барабар Петко с мъжете
![]()

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост