кое вади по-добър звук?!?!
-
- чете
кое вади по-добър звук?!?!
несъм усобено запознат и може и да задам глупав въпрос но се интересувам дали чрез PC със тази звукова карта ще е по-добре звука или със това... Знам че двете неща са съвсем различни но ако денона изкарва по добър звук ще си го взема и няма да използвам PC-то както ми се иска. Ще се използва с Hi-fi усилвател и колони. Благодаря ви предварително за отговора.
- rusnache
- има известен опит
- Обратна връзка:
Еми като знаеш, че са несъпоставими какъв ти е проблема? А и идва питането, окей, зимаш Денон-а понеже наистина е по-добър от звуковата карта която си посочил, какви дискове ще слушаш на него, ако са записани от компютъра, няма никакъв смисъл в цялата работа.
А и друг въпрос защо не си вземеш един USB кит които се предлагат във форума и не се откажеш от тегавите 100++ канални китайски чуда на инжинерната мисъл на 14 годишен китайски идиот?
А и друг въпрос защо не си вземеш един USB кит които се предлагат във форума и не се откажеш от тегавите 100++ канални китайски чуда на инжинерната мисъл на 14 годишен китайски идиот?
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
-
- чете
a този DAC например ще звучи ли добре като денона?
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Така по картинки е много трудно, направо невъзможно, да се определи звук. Но АКО принципите, заложени в ламповото устройство са качествено реализирани, то наистина този DAC би трябвало да свири доста по-добре от Denon-а. Всъщност има и далеч по-евтини DAC-ове, включително и предлагани тук, във форума (виж тези на fenkiller или на Teodor Ainadjiev в Digital Audio DIY -> Цифрово Аудио), които реално можеш да чуеш преди да закупиш. Има и други доста добри DIY и комерсиални (като HagUsb, Monica и т.н.). Ако търсиш върхово качество на цена, съизмерима с тази на Denon-а и на посочения от теб DAC - обърни се наистина към Аспарух.
- dimogochev
- чете
- Обратна връзка:
Re: кое вади по-добър звук?!?!
Купувай Auzentech и не се занимавай с глупости. Съвета ми да си е вземеш от САЩ, тъй като цените им там са доста по-ниски от предлаганите тук. Това са уникални звукови карти. Слушал съм на тях, а и както един колега каза какво значение има след като в този Denon ще слагаш записана музика от компютъра.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ти наистина ли смяташ, че даваш верен съвет на питащия или просто държиш да кажеш какво си мислиш?dimogochev написа:Купувай Auzentech и не се занимавай с глупости. Съвета ми да си е вземеш от САЩ, тъй като цените им там са доста по-ниски от предлаганите тук. Това са уникални звукови карти. Слушал съм на тях, а и както един колега каза какво значение има след като в този Denon ще слагаш записана музика от компютъра.
И след като си попълниш профила, вгледай се внимателно какъв ти е ранга и какво означава той?
- dimogochev
- чете
- Обратна връзка:
Уважаеми г-н Кирилов,
Всеки има право да разсъждава и да съветва каквото си поиска. Това е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него. Рангът до колкото съм запознат е в зависимост от броя коментари, публикувани във форума, което в никакъв случай не рефлектира закономерно на компетентността на един човек.
Аз, като разумен и интелигентен субект уважавам мнението Ви, но не считам, че моето трябва да бъде дискутирано от трето лице, като това право според мен, трябва да бъде изцяло и единствено на автора на темата. Всичко останало е безкрайно излишно.
Всеки споделя своя възглед на нещата, съответно поражда въпроси, на които трябва да си отговори автора на темата.
Аз никога не се намесвам в коментарите на човек, изразил становище, засягащо трета страна, което становище не касае пряко или косвено лично мен.
Желая Ви хубав и ползотворен ден.
Поздрави,
Димо Гочев
Всеки има право да разсъждава и да съветва каквото си поиска. Това е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него. Рангът до колкото съм запознат е в зависимост от броя коментари, публикувани във форума, което в никакъв случай не рефлектира закономерно на компетентността на един човек.
Аз, като разумен и интелигентен субект уважавам мнението Ви, но не считам, че моето трябва да бъде дискутирано от трето лице, като това право според мен, трябва да бъде изцяло и единствено на автора на темата. Всичко останало е безкрайно излишно.
Всеки споделя своя възглед на нещата, съответно поражда въпроси, на които трябва да си отговори автора на темата.
Аз никога не се намесвам в коментарите на човек, изразил становище, засягащо трета страна, което становище не касае пряко или косвено лично мен.
Желая Ви хубав и ползотворен ден.
Поздрави,
Димо Гочев
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Уважаеми г-н Гочев,
в този форум ранговете се поставят от администраторите и наистина означават това което пише в тях.
Това ще рече, че човек с 3 и повече звезди има опит в областа на аудиото, и въобще не е свързано с броя на постовете.
Кирилов се опита да Ви каже, че все още Ви е рано да давате съвети за аудио, като се има предвид, че все още никой не Ви е дал ранг за подабно нещо.
в този форум ранговете се поставят от администраторите и наистина означават това което пише в тях.
Това ще рече, че човек с 3 и повече звезди има опит в областа на аудиото, и въобще не е свързано с броя на постовете.
Кирилов се опита да Ви каже, че все още Ви е рано да давате съвети за аудио, като се има предвид, че все още никой не Ви е дал ранг за подабно нещо.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Мисля че е по правилно да се започне от това какво ще има след ЦАП-а...това до голяма степен ше определи изискванията.
Колкото до звуковите карти за компютър ... относително лесно (ефтино) човек може постигне звук несъизмерим с повечето устройства на 10 пъти по висока цена (както се е показало напоследък).
Колкото до звуковите карти за компютър ... относително лесно (ефтино) човек може постигне звук несъизмерим с повечето устройства на 10 пъти по висока цена (както се е показало напоследък).