http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... ic&t=11320
това е решението
Какво ще кажете за DAC BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC2496 ?
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Какво ще кажете за DAC BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC2496 ?
В стандартния си вид в който излиза BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC2496 според мен не може да бъде оценен еднозначно полжително. Има спорни моменти като захранването и входния траф на SPDIFа. Вярно, че е все пак е със съвременен Делта сигма дак.
Трудно ще ми е да охарактеризирам звука му.
Сравнявайки го с друг Делата сигма дак- кит-CS4397 24bit 192khz с 5532 на изхода, звука ми се струва някак по-агресивен. За момента предпочитанията ми са към CSа.
Колкото до PCMа, доста различни по предназначение устройства са. Него го ползвам за USB->SPDIF преобразувател за да слушам компа през горните 2 дака. Не ползвам аналоговия му изход. Но все пак не става дума за ДАКа на Теодор
Трудно ще ми е да охарактеризирам звука му.
Сравнявайки го с друг Делата сигма дак- кит-CS4397 24bit 192khz с 5532 на изхода, звука ми се струва някак по-агресивен. За момента предпочитанията ми са към CSа.
Колкото до PCMа, доста различни по предназначение устройства са. Него го ползвам за USB->SPDIF преобразувател за да слушам компа през горните 2 дака. Не ползвам аналоговия му изход. Но все пак не става дума за ДАКа на Теодор