Помощ!Проблем с аудиокарта Creative Live 24bit!

Съобщение
Автор
Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#31 Мнение от Kosio »

Tisho написа:

Тъпо и упорито темата май се е засилила към "Бисери"... :?

Абе човек снощи ти написах да по-прочетеш малко повече.
Тези два волта цитирани в описанието са условията при които е мерен параметъра. Не означават задължително че картата вади 2v амплитуда. Я си представи че е повече, какво ще я правим тогава ? :finga:

1.Ама Тишо как ще мерат параметри при 2Вт и после ще я пускат на друга стойност? Всеки производител си побликува номиналните стойности.
2.Ще ги намаляваме естествено до нивото на чуствителност на усилвателя!
Глупав спор водиме....
Аз мисля че щом той си е правил усилвателя може да не е сложил делители на входа, или просто да ги е настроил за старата карта и затова да му се получават несъответсвия.

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#32 Мнение от Tisho »

Kosio написа:
1.Ама Тишо как ще мерат параметри при 2Вт и после ще я пускат на друга стойност? Всеки производител си побликува номиналните стойности.
2.Ще ги намаляваме естествено до нивото на чуствителност на усилвателя!
Глупав спор водиме....
Аз мисля че щом той си е правил усилвателя може да не е сложил делители на входа, или просто да ги е настроил за старата карта и затова да му се получават несъответсвия.

1. Такъв тип измерване се прави спрямо нещо в случая изходна амплитуда 2 волта. Още един път ти казвам, това че са направили измерването спрямо 2 волта не значи че това е стойност фиксирана и нещото работи само на тази стойност. Това е аудио все пак...
2. От първото си писание по темата се опитвам да покажа че метода за решаване на проблеми е следния :
Намиране на източника на проблемите а не намиране на начин за замаскирането им, какъвто предлагаш ти в случая.

И определено си прав за това че спора е малко безмислен.

За това заключвам темата за да не се продължи с писания, от които няма никаква полза...

Заключено

Обратно към “Цифрово аудио”