Сигурно говориш за www.bgaudioclub.org !bluewater написа:Ще има, като излезе новия Giga-Fi TerraXtream 9+3 Music на Creative. Целия форум я чака с нетърпение...
Въпрос за ADIO PC Карта от най висок калас:
Здравейте!След като става въпрос за звукови карти и най вече за професионален звук заставам изцяло за гърба на марката Ему!В момента тая въпросна карта Ему1212м е у мене.След като я взех от Краси веднага ме грабна.Малко след това даже я предложих на един приятел,който си търсеше решение на проблема!Сравнихме две абсолютно еднакви карти.Разликата в звука в нетритирано помещение беше повече от забележима!Втори път когато отидох до Етераудио се подмени абсолутно всичко що е електролитен боклук!Прибрах се и веднага сглобих машината.Стоях и не можех да повярвам как песен която съм я слушал сума ти и време се чува супер различно супер кристално и много по детайлно от преди!Имаше разлика въобще във всички честоти,всичко беше отделено както и трябва да буде,баса сега е мек и балансиран,средите са мощни,високите супер чувствителни и кристалниЗабравих да кажа,че малко преди да тръгна за София актуализирах драйвера и с най-новия,където само от там още усетих разлика и при работа.Супер много съм благодарен на Аспарух Желязков и Иван Рачев!!!Krasi Yonchev написа:Опита ми с тях потвърждава казаното. По друг начин обаче, седи въпроса с продукцията на ЕМУ Системс (вече част от Криейтив), които предлагат (може би?) най-добрите аудио интерфейси като съотношение цена / качество, но за жалост се управляват от зле написани драйвери (делно на Криейтив). Малко парадоксално (силен хардуер - слаб драйвер), но факт.Simonov написа:Creative правят смешни геймърски платчици
Преди време пълнех сцената с ЕМУ 1212М, която имаше невероятен саунд, но по отноше на стабилност в професионални приложения като Ейбълтън Лайв и Логик Аудио създаваше много, много проблеми.
1212М влезе два пъте в операционната на Етераудио (веднъж когато аз и бях собственик и след това с новия и такъв) и още от първия мод се нареди до най-добрите източници, които съм чувал някога въобще. След втория и мод, който за жалост не съм имал възжмоността да чуя все още (но скоро ще!), новият и собственик я определя със много силни суперлативи.
Преди две седмици си поръчах за втори път аудио интерфейс от ЕМУ - 0404 USB, който ще ползвам принципно за работа, но и ще бъде бъдещият ми източник на звук. Разбира се, въпросният отново ще влезе в операционната, но нека да не изпреварвам времето. За жалост все още не е пристигнал, но когато е при мен и го послушам известно време ще изкажа впечатленията си.
П.С. Малко се отдалечих от същината на темата, но с горното исках да кажа, че без проблем препоръчвам ЕМУ като вариянт за източник, но не и като карта, от която се очаква професионална стабилност на драйверите в работа с риъл тайм продукционни аудио приложения.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Вече се реши проблема с драйверите на E-MU1212m!Най-новата версия на КХ драйвер (kxdrv3545b-full-asio fixed) реши един път завинаги проблема с нестабилността при работа с професионално аудио!Звука ми отряза главата направо!Така,че истината е мод от Аспарух Желязков и драйвери от Евгени Гаврилов!
Обикновено няма нужда да цитираш изцяло по-горни съобщения. Така се увеличава излишно обема на темата и става по-нечетлива.
Обикновено няма нужда да цитираш изцяло по-горни съобщения. Така се увеличава излишно обема на темата и става по-нечетлива.