Ще поправим тази грешка, надявам се в скоро времеIvan Rachev написа:че е хубаво да хокаш някои който познаваш

Ще поправим тази грешка, надявам се в скоро времеIvan Rachev написа:че е хубаво да хокаш някои който познаваш
reel2reel написа:Извинете - вероятно съм Ви засегнал неумишлено с коментара за цената на CD94 - може би наистина си струва тази цена, но все пак това си е и 20 годишен плеър ! Доколкото разгледах, за още известна сума отгоре може да се купи нов CambrigeAudio Azur 740c, както ме съветваха по-горе - имате ли впечатления от него.
Реално ме интересуваха употребявани плеъри от този клас до около 500-600 лв. / 10 години (може и с оптика за смяна) - оказва се обаче, че добрите са двойно по-стари. Ще се опитам да намеря CD94 mk1/mk2 за такива пари - ако не стане здраве да е
Колкото до CD80 имах предвид външния вид сравнен с CD94, отвътре май няма големи разлики.
Имам СD80 и ако искаш може да го послушаш, но преди това да го вдигнеш,(17 килограма в момента, но ще стане още по-тежък)) после ще ти го разглобя да му погледнеш 20 годишната оптика(CDM 1MK2) и да донесеш диск който други мнашини не четат. Мисля, че доста новички машинки ще си заминат преди той да откаже окончателно. Вярно, имам забележки към звука и има много машини, които свирят по-добре от него, но това не намалява стойността му, дори и в звуково отношение....а ако ми намериш в пълна изправност такъв за 400 лева, аз ще го взема моментално на секундатаma3x_ip написа:Да, напълно сте прави за CD7CD80 нещо ми простее на фона на CD94, което наистина ми харесва в доста голяма степен особено в шампанско (въпреки че повечето неща са ми черни), като на Райчев, но пък 800 лв. ми се струва малко пресилено (поне х2). Трябва да се има в предвид, че сигурно ще се наложи смяна на лазер, която за този модел никак не е евтина; също и ремъци
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта