WIN XP Драйвер за PCM2704,6,7

Съобщение
Автор
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Ivan Rachev »

Georgi_Ivanov написа:Звездите изобщо не показват нищо, никога не съм се стремял да трупам мнения и звездички.

И да прав си много съм изостанал.....

Надявам се ще спиш спокойно тази вечер?
...не се изказвай неподготвен , звездиде не се дават за мнения а за опит .
Без тях форума ще заприлича на всички останали форуми където на всеки мнението е с еднаква тежест .... :lol: смях голям .
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Boris Antipov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: WIN XP Драйвер за PCM2704,6,7

#17 Мнение от Boris Antipov »

Georgi_Ivanov написа:Хубаво, да речем че си нямам и на идея, това пак не оправда неграмотността ти!

Аз, на твое място бих си поправил грешката!
Макар, че ако трябва да сме откровени, дори и ти си нямаш на идея за какво говориш.

Поздрави,
Георги
Аз, на твое място, бих си поправил грешката!
Ако ще бъдем крайно взискателни... :idea:
thetimeisnow|сегамуевремето

Georgi_Ivanov

#18 Мнение от Georgi_Ivanov »

Ivan Rachev написа:...не се изказвай неподготвен , звездиде не се дават за мнения, а за опит .
:)

Не се изказах неподготвен, ами си написах мисълта неясно.
Нямах предвид, че мненията водят към звезди!
Ivan Rachev написа: Без тях форума ще заприлича на всички останали форуми където на всеки мнението е с еднаква тежест .... :lol: смях голям .

Напълно си прав за това :!:

Към Boris Antipov:
Беше по невнимание :oops:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:e1836934d3="DJ69"]ми немога да кажа но колкото и да съм постигнал никога няма да ми е достатъчно винаги ще искам още да постигна :twisted:[/quote:e1836934d3]

Опитай отначало да напишеш изречение с по-малко на брой правописни грешки отколкото броя на думите в него.

Riptor

Re: WIN XP Драйвер за PCM2704

#20 Мнение от Riptor »

DJ69 написа:Мерси аз все още нямам ПЦМ-а..... но сега слушам с ЦМ102-А която свири много добре!просто немога да и се нарадвам.. на тестовете с амп. ямаха(транзисторен) и правени колони както и слушалки акг66 просто свири 100 пъти по-добре от вградените уж HD както и много модели на creative! но пол линукс е по добър звука и от там се замислих за друг драйвер за бозата, този от 2 рата тема азио 4 алл го бях теглил но нещо нетръгна и затова ще пробвам пак като взема пцм 4е то :)
Драйверите на МС са направени за макс съвместимост, а не 100% качество. Под линукс и аз си мислех, че картата ми свири по-добре, но се оказа, че като я сравня с Kernel Streaming под Windows - свири същото, само звука е малко по-силен.

т.е. не драйвера, а DX може да ти променя звученето, но разликата наистина е доста тънка.

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: WIN XP Драйвер за PCM2704

#21 Мнение от DJ69 »

Toчно поради тази причина питах дали някои е пускал с други драйвери... ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Цифрово аудио”