Възможен ли е мод на Philips CDI 210
Възможен ли е мод на Philips CDI 210
Имам един такъв плеър и свири много добре но искам да го модна.Подлежи ли на какъвто и да е мод тази машинка?Като я гледам отвътре има само BGA извращения с по 100-200 крака е едно нещо дето много прилича на тунер(една платка вкарана в алуминиева кутия и доста сериозно екранирана).Никъде не се виждат чипове с по-малко от 50 крака като изключим 3-краковите регулатори.Изработката е много добра.
-
- има опит
- Обратна връзка:
Re: Възможен ли е мод на Philips CDI 210
Това мисля имаше допълнителни възможности, картинки и MPEG, свиренето не е от силните му страни. Не съм мислил за мод но е възможно пробвай! Примерно това: малко захранванията, ОУтата и някое кондензаторчеVisaton написа:Имам един такъв плеър и свири много добре но искам да го модна.Подлежи ли на какъвто и да е мод тази машинка?Като я гледам отвътре има само BGA извращения с по 100-200 крака е едно нещо дето много прилича на тунер(една платка вкарана в алуминиева кутия и доста сериозно екранирана).Никъде не се виждат чипове с по-малко от 50 крака като изключим 3-краковите регулатори.Изработката е много добра.