можеш да си поръчаш хубави резистори на Dale RN/CMF от Newark през Farnell/Комет
скъпи са, но се едни от най-добрите метален филм резистори
Как успя да прочетеш текста?lozef написа:http://www.ueno.no-ip.org/~tube-audio/DAC/discrete_dac/ Ако някой има резистори 1к и 2 к с точност 0,1 да свирне ,ще го налепя само заради тръпката да го чуя
Слагай HCT чипове.lozef написа:He знам за другите но за мен удоволствието е в самото **правене** Удоволетворението е преходно ,защото винаги има нещо за подобряване и добре че е такаАко сте сигурни ,че има по добри ключове кажете.След като заработи ,ще споделя впечатления
Да.lozef написа:А F стават ли
Говоря за линейна апроксимация между всеки две точки!!! Като гледам всички други използват полиноми което не всеки път гарантира мястото на точката(доста е дълго за обяснение но предполагам че ще разбереш) и затова има цифрови филтри които звучат и такива които не!Точно заради полиномите са филтри а не интерполатори.Това спестява пари на производителя понеже е за общо приложение.lozef написа:Това с чистия оверсамплинк ме заинтригуваКак ще ги апроксимира без да ползва цифрова филтрация
В твоя проект има много хляб,информирай ме за резултати.Успех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта