Фронтален проектор
-
ican4eto
Фронтален проектор
Искам да си взема фронтален проектор, дайте някой съвет, относно марка, модел и цена! Бюджета ми е около 2000-3000лв!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
ican4eto
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
тука дилемата е същата като при аудиото , голяма или вярна картина искаш , и 2-те заедно струват много 
п.с. би ли ми казал честно колко инча ти е сегашният телевизор че 42 ти са малки ?
п.с. би ли ми казал честно колко инча ти е сегашният телевизор че 42 ти са малки ?
Последно промяна от Ivan Rachev на Нед Фев 19, 2006 3:49 pm, променено общо 1 път.
-
ican4eto
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
ican4eto
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Аз съм на принципа ,ако е малко ,да е най-доброто!!! , за парите си
,защото които е готов да даде повече пари няма да избере най-малкото и най-хубавото ,а ще избере най-голямото и най-хубавото ,ако домът и интериора му го позволява.
Може да чатиш през тиви аут от нВИДИА за 30$ на плазма от 20,бона !! ,въпрос на Виждане и ИЗВРАЩЕНИЕ
Може да чатиш през тиви аут от нВИДИА за 30$ на плазма от 20,бона !! ,въпрос на Виждане и ИЗВРАЩЕНИЕ
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Евтините плазми са гадни - ниска резолюция и едър пиксел. Сестра ми си купи 42" на Samsung и образа е просто гаден. Площа е огромна, но качеството е ниско. За 2500 лева - толкова
По-добър вариант - LCD, но там съотношението цена/размер е най-лошо
Най-добър вариант - скъп и качествен проектор с много лумени
По-добър вариант - LCD, но там съотношението цена/размер е най-лошо
Най-добър вариант - скъп и качествен проектор с много лумени
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
ican4eto
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
-
ican4eto
Благодаря ви за отговорите!
А сега едно въпросче, този проектор е в ценовия клас, който гоня, дали става за нещо и по-добър ли е от БГ аналозите по "Техно" магазините, въпроса е отправен по-конкретно към alnico
http://www.projectorcentral.com/optoma_hd72.htm
А сега едно въпросче, този проектор е в ценовия клас, който гоня, дали става за нещо и по-добър ли е от БГ аналозите по "Техно" магазините, въпроса е отправен по-конкретно към alnico
http://www.projectorcentral.com/optoma_hd72.htm
-
AVman
По принцип си се насочил към най-скъпто удоволствие в домашното кино. И най-ефектното. Но то става само за кино и ти трябва специална стая иначе на става. Като кино салон.
Най-ефтиния проектор у нас е на СОНИ хс 50, около 4700 лва, ако нв се лъжа.
Има го в ЦУМ.
За парите които говориш най-добре е едно 32 инчово ЛСД с добра резолюция.
Най-ефтиния проектор у нас е на СОНИ хс 50, около 4700 лва, ако нв се лъжа.
Има го в ЦУМ.
За парите които говориш най-добре е едно 32 инчово ЛСД с добра резолюция.
-
Storm
Проектора не е особено практичен и ще изисква съответно помещение, екран, контрол на осветеността и т.н. Ако така или иначе си решил поне вземи хубав.
Що се отнася до плазмите и LCD-тата с висока разделителна способност не е истина просто какво ще виждаш, когато гледаш обикновена телевизия. Ще ти трябва вероятно външен upscaller за да можеш да гледаш що годе нормално. Според мен трябва да изходиш от дистанцията за гледане и тогава да мислиш за размер и резолюция.
Steve
Що се отнася до плазмите и LCD-тата с висока разделителна способност не е истина просто какво ще виждаш, когато гледаш обикновена телевизия. Ще ти трябва вероятно външен upscaller за да можеш да гледаш що годе нормално. Според мен трябва да изходиш от дистанцията за гледане и тогава да мислиш за размер и резолюция.
Steve