Фронтален проектор

Съобщение
Автор
ican4eto

Фронтален проектор

#1 Мнение от ican4eto »

Искам да си взема фронтален проектор, дайте някой съвет, относно марка, модел и цена! Бюджета ми е около 2000-3000лв!
Благодаря предварително!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Ivan Rachev »

не се доближавай до проектори в този ценови клас , за тези пари вече има 42 инчови плазми на Панасоник.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

ican4eto

#3 Мнение от ican4eto »

Благодаря, но ми трябва малко по-голяма картина, защо не стават тези проектори?!? И второ, за какви цени говорим горе-долу, фирми марки!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivan Rachev »

тука дилемата е същата като при аудиото , голяма или вярна картина искаш , и 2-те заедно струват много :wink:

п.с. би ли ми казал честно колко инча ти е сегашният телевизор че 42 ти са малки ?
Последно промяна от Ivan Rachev на Нед Фев 19, 2006 3:49 pm, променено общо 1 път.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

ican4eto

#5 Мнение от ican4eto »

Е както всеки би казал "и двете", повече съм за вярната картина, но в случая просто искам малко по-голям образ, а прожекционните спрямо плазмените как ги намираш alnico?!?

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Ivan Rachev »

прожекционите при телевизорите = стк при усилвателите
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

ican4eto

#7 Мнение от ican4eto »

Ти уби всякакво желани за живот в мен :lol: Та в крайна сметка или ПЛАЗМА или скъп проектор(така и не разбрах цена и марка) Благодаря все пак

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nikolay Savov »

Аз съм на принципа ,ако е малко ,да е най-доброто!!! , за парите си :) ,защото които е готов да даде повече пари няма да избере най-малкото и най-хубавото ,а ще избере най-голямото и най-хубавото ,ако домът и интериора му го позволява.

Може да чатиш през тиви аут от нВИДИА за 30$ на плазма от 20,бона !! ,въпрос на Виждане и ИЗВРАЩЕНИЕ :P

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от velinski »

Евтините плазми са гадни - ниска резолюция и едър пиксел. Сестра ми си купи 42" на Samsung и образа е просто гаден. Площа е огромна, но качеството е ниско. За 2500 лева - толкова :)

По-добър вариант - LCD, но там съотношението цена/размер е най-лошо

Най-добър вариант - скъп и качествен проектор с много лумени :)
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

ican4eto

#10 Мнение от ican4eto »

Добре де, аз така и не разбрах нищо ориентировъчно не написахте, за лумените ми е ясно, за парите също, просто дайте пример! Благодаря!

peko
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от peko »

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

CRT проектор :) но са обемисти :wink:

ican4eto

#13 Мнение от ican4eto »

Благодаря ви за отговорите!
А сега едно въпросче, този проектор е в ценовия клас, който гоня, дали става за нещо и по-добър ли е от БГ аналозите по "Техно" магазините, въпроса е отправен по-конкретно към alnico

http://www.projectorcentral.com/optoma_hd72.htm

AVman

#14 Мнение от AVman »

По принцип си се насочил към най-скъпто удоволствие в домашното кино. И най-ефектното. Но то става само за кино и ти трябва специална стая иначе на става. Като кино салон.
Най-ефтиния проектор у нас е на СОНИ хс 50, около 4700 лва, ако нв се лъжа.
Има го в ЦУМ.
За парите които говориш най-добре е едно 32 инчово ЛСД с добра резолюция.

Storm

#15 Мнение от Storm »

Проектора не е особено практичен и ще изисква съответно помещение, екран, контрол на осветеността и т.н. Ако така или иначе си решил поне вземи хубав.

Що се отнася до плазмите и LCD-тата с висока разделителна способност не е истина просто какво ще виждаш, когато гледаш обикновена телевизия. Ще ти трябва вероятно външен upscaller за да можеш да гледаш що годе нормално. Според мен трябва да изходиш от дистанцията за гледане и тогава да мислиш за размер и резолюция.

Steve

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”