Помощ в избор на А/V ресийвър
Ако прочетеш ревюто в CNET ще видиш, че репортват по-лошо качество когато ъпконвертваш SD към HD, но може да са тествали бройка със по-стар фърмуер. Аз от 2 дни съм със въпросното Onkyo и съм доста доволен, избрах го пред Denon 1908 въпреки по-грозния външен вид, ако това има значение за някой (изключая жената, но в крайна сметка и тя го хареса:)
- Svetlin Iliev
- има опит
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Тамън се връщам от Технополис и човека ми обясни сичко там и добих вече явна представа как стоят нещата с ресийвъра.В крайна сметка може би ще го взема ама от Англия че тука яко надути цените(както винаги
)Чух го как свири и просто беше невероятно с едни JAMO го пробвахме и беше просто невероятно
Благодаря за помоща!!!
Поздрави

Благодаря за помоща!!!
Поздрави
onkyo-то също е с Faroudja чип. Саунда е по-добър от стария ми стерео сони усилвател с STK, за момента съм само с 2 колони KEF iQ3. Относно видеото засега съм тествал само Hdmi->hdmi, трябва да си сменя булсатския приемник със такъв с композитни изходи за да пробвам да ъпконвертна видеото от композит към Hdmi и да видя дали ще има подобрение или влошаване на картината. Като цяло съм доволен от ресивъра. Тези дни след като си купя кабели ще пробвам да би-ампна предните колони, засега единственото което не ми харесва е че много пече дори и когато не го абюзвам.
приемника е гола-вода, булсатски боклук за съжаление имам договор и не мога да го изхвърля и да си купя по-качествен заради картата. Приемника е само със скарт, мога да купя скарт->композит което е същото според мен композит->композит. А ресивъра има ъпконверсия от копмозит към Hdmi, не напразно спечели награда на EISA за ресивър на годината.