Здравейте, искам да попитам за мнения относно този усилвател за домашно кино! Ще го използвам за домашно кино, но и като вариянт за прослушване на стерео записи. В тази връзка се чудя дали ще звучи по зле от настоящия ми транзисторен ресивер JVC RX-230R. Проблема е, че не мога предварително да го чуя! Знам за факта че такива компоненти за домашно кино не са добри за стерео, но като цяло предвиждам на по-нататъшен етап да се сдобия с отделен транзисторен или защо не и лампов усилвател.
Като плюс този модел има възможност да се използват поотделно предусилвателя и крайнотото стъпало на фронталните говорители.
Вашите мнения биха ми помогнали много, за да преценя дали да го купя или не! Благодаря предварително!
Евгени
Мнение за Yamaha DSP-A2
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Мнение за Yamaha DSP-A2
Стара и добра машина....
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo