http://www.cbs-bg.com/content/view/70/14/

Ами защо не го написа, а даваш линкове, от които не се разбира какво искаш?shanko написа:Знам ги всичките,но обърнете внимание какво точно търся...БЕЗЖИЧНО....т.е без да опъвам кабели /USB/от P.C. kъм независимо кой модел медиаплеър/жичен!/....
Nanko Rusev написа:Ами защо не го написа, а даваш линкове, от които не се разбира какво искаш?shanko написа:Знам ги всичките,но обърнете внимание какво точно търся...БЕЗЖИЧНО....т.е без да опъвам кабели /USB/от P.C. kъм независимо кой модел медиаплеър/жичен!/....
http://www.popcornhour-bg.com/?id=10
+ Wi-Fi adapter
А,от моя съм си доволен.И 1080i ми е достатъчноsvilar написа:Според мен е по добре да си търсиш плеар който да ти чете 1080Р ,а колкото до безжичната връзка ,продават се такива хард дискове.За сега изборът на добър плеар с възможности за HD 1080P не е толкова голям. Ако изчакаш още една година,ще има и богат избор и ниски цени.
И с WD TV player не става за сега,но дано доживеем по добра версия на фърмуера. Тогава ще си теглим на воля от нета директно и ще забравим за кабелите.Gethsemane написа:Не знам как си го представяте това 1080р безжично.
Специално при Попкорн-а с WiFi n адаптер не става. Имам големи съмнения и че с други устройства ще стане на практика.
Те на него с 1000 мъки му подкарват WiFi през USB и то с разни къстъм ъпдейти, ада го пуснат от WD Не чакай. Все пак са го замислили за да им е допълнение към външните дискове.svilar написа:И с WD TV player не става за сега,но дано доживеем по добра версия на фърмуера. Тогава ще си теглим на воля от нета директно и ще забравим за кабелите.Gethsemane написа:Не знам как си го представяте това 1080р безжично.
Специално при Попкорн-а с WiFi n адаптер не става. Имам големи съмнения и че с други устройства ще стане на практика.
Да,стига харда да има wi-fi....svilar написа:Мисля че идеята на WiFi е да си пълниш харда без да го откачаш и закачаш непрекъснато към плеъра ,но може и да греша. Колкото до WD за сега вадят бета ъпдейти като топъл хляб,вчера пуснаха 1.02.04 и има подобрение от към видео,аудио и субтитри.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта