Кои Ресивър да избера Sony?

Съобщение
Автор
geordgeo
чете
Обратна връзка:

Кои Ресивър да избера Sony?

#1 Мнение от geordgeo »

здр надявам се да ми помогнете в избора модела Sony STR-DG910 е 849 лв, Sony STR-DG710- 529 лв или SONY STR-DG720 - 649лв
Леко уточнение :
Ресивъра ще се ползва повече за филми. Ще се комбинира със комп,едни добре звучащи Сонита предна задна линия център от по-стара система за дом.кино.Суб може да се направи но после, ако има нужда :)
Последно промяна от geordgeo на Чет Яну 15, 2009 11:54 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Marian Lozev »

Това са дрънкулки и нямат нищо общо с ресивъри за домашно кино ...и т.н.

Ето един от най-слабите машинки на Ямаха ---
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037788
от личен опит ти казвам че за 670лв смазва всичко в този ценови клас.
но ако имаш 1000 и лв виж rx-v663 и rx-v863..... поздрави.
Последно промяна от Marian Lozev на Пет Яну 16, 2009 12:51 am, променено общо 1 път.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

geordgeo
чете
Обратна връзка:

колега мерси за информацията ...

#3 Мнение от geordgeo »

1000 лева немога да оделя, но до 700 лв.
какво ще кажеш за YAMAHA RX-V463BL
или пък за YAMAHA RX-V563BL
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037790
предварително благодаря

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: колега мерси за информацията ...

#4 Мнение от Nanko Rusev »

futurism написа:1000 лева немога да оделя, но до 700 лв.
какво ще кажеш за YAMAHA RX-V463BL
..
Ми той ти я препоръча в предния си пост! :D

geordgeo
чете
Обратна връзка:

....

#5 Мнение от geordgeo »

най вероятно е объркал линка, YAMAHA RX-V363TI -440 лева
това е имал предвид аз питам нещо посредата
онези двата модела са хубави ама цената казва думата все пак ;)

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Marian Lozev »

Линка не но , цената вместо 670лв съм видял rx-v 363 който е 440лв ...извинявам се.

rx-v 863 е най-евтиния от добрите ,човек или ползва най-доброто или най евтиното..........
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.

kluna_
чете
Обратна връзка:

#7 Мнение от kluna_ »

Здражеи futurism
Надявам се още да не си купил рисивър за да мога и аз да ти препоръчам нещо. ако можеш купи sony srtdg820 по-евтин е от strdg910 има hd декодери и според англииската преса е с по-добър звук аз лично не съм го тествал. Колкото до субуфера абсолютно е нужен но в никакъв случай не си прави има достадобри предложения на пазара. поздрави

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Marian Lozev »

...Защо пишеш глупости.Може да му предложиш нео , те са на едно ниво като качество , но на цена неото бие.

kluna_
чете
Обратна връзка:

#9 Мнение от kluna_ »

Marian Lozev написа:...Защо пишеш глупости.Може да му предложиш нео , те са на едно ниво като качество , но на цена неото бие.

тоеа за мен ли се однася?

Аватар
Gethsemane
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Gethsemane »

Как може да препоръчваш нещо, което не си виждал/чувал?
Всеки може да прочете нещо в "англиската преса", но това най-често са платени PR статии, задоволяващи претенциите на рекламодателите, с които се издържа тази преса.
Не че няма "преса", която да е по-обективна, но там едва ли ще "похвалят" точно този ресийвър.

kluna_
чете
Обратна връзка:

#11 Мнение от kluna_ »

Нов съм във форумама и може би направих грешка че не се представих първо.По-точно за първи път попадам на български ав форум. от доста време живея в uk. Първия ав усилвател купих 1998 и от тогава съм сменил доста. Никога не купувам без да пробвам и това е
съвет към всички. В момента имам samsung LCD le40f71b, Yamaha dsp-ax861se, dvd panasonic s-97, Kef iq5se, iq3 iq2cc, sub Epos m sub, Playstation3 60BG за Blu-Ray,Sony dvd recorder, qed кабели. Обурудването не ми е High End но е едно от най доброто за парите. Бих искал повече сънародни да могат да си го позволят. Мн. повече ме интересува домашното кино напоследък от стереото. Както писах винаги тествам преди да купя и повечето работи купувам от местния HI FI магазин в които има посветена демо зала. Тествал съм повече електроника отколкото има в българия а понеже съм им клиент ме оставят да правя каквото искам.
Форумите са за могат хората да обменят информация и да научат нещо ново или да споделят опита си.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:10f8afdc9b="avmaniak"]... според англииската преса е с по-добър звук аз лично не съм го тествал...[/quote:10f8afdc9b]
Май за това ставаше дума.

[quote:10f8afdc9b="avmaniak"]...Колкото до субуфера абсолютно е нужен но [b:10f8afdc9b]в никакъв случай не си прави[/b:10f8afdc9b] ...[/quote:10f8afdc9b]

Това също звучи интересно точно в този форум
:)
Последно промяна от Stefan Stefanov на Пет Яну 30, 2009 7:44 pm, променено общо 2 пъти.

Аватар
jsc
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#13 Мнение от jsc »

Понеже и аз ги гледах тези Ямахи искам да попитам Мариян,понеже той е наясно дали разликата между "363" и "463" от 230 лв. си заслужава? Доуточнявам,че ще се използва само за кино.
Благодаря!
Поздрави!
Петър

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Marian Lozev »

Ми както казвам,човек или ползва най евтиното или доброто.....
За мен има голяма разлика 363" е с СТК а "463 е с транзисторна ,но ако си с много нисък клас колони може и 363......

Сподели какви колони имаш........

kluna_
чете
Обратна връзка:

#15 Мнение от kluna_ »

Та да си довърша.Тествах преди 2 год. 1200ес на Сони и в ценовия клас нямяше какво да го бие.А за изказвания от типа на това че анг.преса е платена от рекламодатели е малко казано несериозно.
За това че пиша глупости бих искал да разбера човека които го написа с кои модели на сони ,и не само, е тествал къде и с какви колони и т.н.
В момента и аз използжам ямаха но това далеч не значи САМО ямаха. Има каде по-качествени, стига пари да имаш.
Целта ми в този форум е да споделям страста си към киното а не да се заяждам и затова когато някои спори моля да се аргументира както прават в местните форуми

поздрави

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”