Предлагат ми следния плейър за 100 лв (нов), но бюджета ми е много скромен, така че се надявам да ми кажете дали си струва покупката!
Благодаря предварително!
LINK
заслужава ли си за 100 лв?
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако е за DVD -та твърдо ДА ...
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Ivan Dimov
- има известен опит
- Обратна връзка:
- pllaman
- има известен опит
- Обратна връзка:
Това, че са малки субтитрите не зависи от ДВД-то (поне според мойте наблюдения), а от големината им във файла. Никой не го променя вътре, защото всеки компютърен плеар има корекции, докато с ДВД е друга работата. Простата корекция във Fonts на Notepad дава резултат.
Относно плеара трябва да е доста скъп или запазен за да се взема втора ръка.
Относно плеара трябва да е доста скъп или запазен за да се взема втора ръка.
- diadoto
- има опит
- Обратна връзка:
абсолютно споделям....
довра машинка за ценат.имам от този клас "тошиба"но лазерът на "пайнера "от клес "асф"сиреч по добър.ако е само така за отмора цената на "шир"потребата падна на половината но зависи.скоро гледах в "технополис за по шейсетина лева с гаранция и т.н аз бих предпочел този по ми вдъхва надежда,дори да е "малайзийски".но "чина"са шир потреба....