Здравейте!
Откъде в София мога да си купя хубав HDMI-HDMI кабел версия 1.3 с дължина 12 метра? Мисля, че и 11м ще ми свършат работа, но май го няма като стандарт. Желателно е цената да не е повече от 300 лв.
Доста порових в е-магазините, но не открих нищо
Благодаря
Честно казано, аз не бих с рискувал с тази марка за такава дължина.
Показаха ми как един доста по-скъп от НАМА-та и доста по-къс от 15 м. даваше сенки в образа.
Имаш вариант и да си го поръчаш от чужбина.
Gethsemane написа:Честно казано, аз не бих с рискувал с тази марка за такава дължина.
Показаха ми как един доста по-скъп от НАМА-та и доста по-къс от 15 м. даваше сенки в образа.
Имаш вариант и да си го поръчаш от чужбина.
HAMA не чак толкова скапана марка. Сигурно не е hi-end качество, но не е no-name кабел от сергията. Пък и става въпрос за пренос на дигитален сигнал. В примера който даваш за HDMI кабел ли става въпрос?
това е линка към кабела: http://www.hama.de/portal/articleId*135990/action*2563
Аз имам професионален HDMI кабел 2 м цена 380 лв. и такъв, който е около 80 лв. пак 2 м. Е има разлика в картината и професионалист я забелязва веднага. Аз бях до монитора и цветовете отблизо не можах да различа,но пък евтините кабели незнайно защо правят сянка на образа, а скъпите не .Теоритично не би трябвало да е възможно, но на практика го видяха 20 човека. Ако не забравя ще направя снимки и ще ги постна тук. Когато се отдалеча на 3-4 метра разликата в цветовете веднага се забелязва. Който иска може да дойде де му демонстрирам