pcforce написа:Е да и аз да пусна Creative-а през някое вградено аудио например ще е като в трета глуха. Както и да е. Мисълта ми е че след като бе правен ремонт на помещението като се взе под предвид възможно най-доброто разположение на озвучителните тела предвид обстоятелствата. Слушал съм на вградено аудио, слушал съм и на X-Fi. Слушал съм старите Sony Mini Hi-Fi 2x 55W трилентови (някакъв DJ клас) но всеки случай не от новите боклуци (с извинение). Слушал съм и сглобено Sony (искам да кажа че компонентите са взети по отделно) - 2х 150W floor stand трилентови и ресейвър пак от Sony. Като заключение мога да кажа че само последното Sony може да се мери по ефекти и качество на звука в филми и музика с една surround система. При само две колони обаче звука е централизиран ...
Стига, стига, аз такива креатив и без пари да ми ги дадат няма да ги взема !
Глупости говориш изчетох и по - предишните постове и как по - точно този боклучав креатив ще извади по - як звук от ресивър ? Дрън дрън !! Creative Logitech и други такива направо са пълен шит!
Много се изнервям, такива като теб като почнат да ми хвалят такива подобия на съраунд системи.
Едно време и аз бях заблуден като теб, ама поне излезнах от калта, гледай и ти да излезнеш, че иначе ще ти се смеят.
С извинение, но аз се посмях малко