Още по-лошото е че грубото и високомерно държане бе на господин, очевидно заемащ управленска позиция във фирмата.
Влязох с идеята да направя начално сравнение на звука на SACD и грамофонна плоча, по възможност с едно и също парче. Нищо кощунствено според мен

Господинът в средата на снимката http://audio-bg.com/pic/IMG_0537.jpg
се включи в разговора ми с продавачите, като непрекъснато проявяваше пренебрежението си, и говореше с кратки, отрицателни реплики, целящи очевидно да ме изгонят

По едно време стана ясно че за да направя преценка ми трябва поне 1г. слушане на различни грамофони и плейъри (приемам че е така).
Минута по-късно ме посъветва снизходително да ида в магазина на Ангел Кънчев и да слушам (там имат 1 плоча и 1 грамофон). След плахата ми забележка ми че ми препоръчват да слушам 1г, а ме праща в магазин в който има 1 плоча и 1 грамофон:
- Еми Вие колко искате да имат?

- Повече, по възможност дублирани с SACD, за да направя сравнение.
- Ние да не сме библиотека?

Текстът няма как да изрази интонациите в думите на господина, - снизходително, високомерно отношение в началото на разговора, кулминирало с презрително-раздразнено кресчендо в края.
Поведението очевидно противоречи на търговската етика, и два пъти повече противоречи на самооценката на подобни люде че са възвишени, изтънчени почитатели на изкуството.
Високомерните, горделиви хора винаги го поемат накрая.

П.П Не ме интересува колко разбира от аудио, щом в възпитан по-зле от циганин на газостанция.