Много се радвам Ангеле, че си християнин. Аз също съмangello написа:...
"Истината" оставам на религията, мен ме интересуват фактите, и съм готоев да споделя познанието си с всеки, който има желание за това.
леле-мале ....MAX написа:Тъй като съм голяма мида спотед някой хора и никой не отстоя 100% на това защо единичен кабел свири по добре от многожичен,то логично ми се струва да разгледаме кабела като носител на информация както е при касетните декове и магнитофоните.Ако дебелия кабел е маднитофонната лента която свири при всички положения по добре от обикновенна касета,то многожичния според мен е именно много касети,с малък капацитет (лице на външната повърхност)ако ще и 200 касети пак няма да имат динамиката на една голяма магнитофонна лентаако някой неее съгласен нека да изкаже мнение а не да трие защото не може да го приеме
а за ТВ кабела неможах да разбера кое му е бисерното ,че в защита на това ще кажа само ,че свири по добре от кабел с незнам ква си чистота и позлатени чинчове за по 40 кинта !!!
Ако наистина не чуваш разликата, не знам кои твърдения, формули и физ. доказателства биха те убедили ! Аз лично не разбирам от техника (и не ми и трябва), но имам уши и те казват, че едножилното сребро свири по-добре от всичко, влизало вкъщи (вкл. и женитеMAX написа: за ТВ кабела неможах да разбера кое му е бисерното ,че в защита на това ще кажа само ,че свири по добре от кабел с незнам ква си чистота и позлатени чинчове за по 40 кинта !!!
За мое съжаление май ще се окажеш прав. Днес водих спор на темата АУДИОТО СИТЕМИТЕ ЗА СЛУШАНЕ ЛИ СА ИЛИ ЗА ГЛЕДАНЕ.Edgecrusher написа:che написа:
ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДАДЕНА АУДИОСИТЕМА КАКВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ИМА, А ДАЛИ ЗВУЧИ ДОБРЕ.
Аз пък напоследък забелязвам точно обратната тенденция - обикновените хора все по-упорито търсят звука в параметрите,без изобщо да им е ясно каквото и да било.![]()
Поздрави!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта