Май твърде се улисах с въпросите и може би не е тук мястото но все пак като неспециалист във вашата област ми е любопитно.
Моля модераторът да трие ако счете че е нужно или да направи нова тема по лично усмотрение.
Ами той Realstereo отдавна изхвърли кабелите джамоmirilaj написа:Връщам се на темата и триумфално засвидетелствам, че едножилният кабел със сечение около 0.4 кв.мм (такъв имах под ръка) избистри картината и даде по-ясни високи в сравнение с 2,5кв.мм многожилен джамо.
Да допуснем, че има оптимално съотношение диаметър/сечение. А при по-големи токове? Формулата d[mm]=0,02*sqrt I[mA] какво ще я правим?
При 1.5 квадрата според мен звукът е по-добре балансиран,докато при 4 квадрата (за мостов става въпрос),като че ли малко се "разкрещява" в средничестотната областПри 4кв-по - голямо присъствие на ниски и не толкова ясни среди и отчетливи високи както при 1,5кв. При 1,5кв ниските са по слабо доловими
Не е нужно, по другите тече прав ток, т.е. променливотоков с правотоков "биас"rusin написа:Имам идеята да заменя цялото окабеляване в стъпалото с едножилни проводници.
Благодаря за съветаDaniel Petrov написа:Не е нужно, по другите тече прав ток, т.е. променливотоков с правотоков "биас"rusin написа:Имам идеята да заменя цялото окабеляване в стъпалото с едножилни проводници.съставна де , майтапя се
Пойн ту пойнт солидкор окабеляване само за лампа, там нямаш платка.
За транзистора там, където тече само променлив ток на входа и на изхода.
Аз ползвам посребрена оплетка за окабеляване на транзисторни стъпала.
В изолация.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост