Ortho,
Има ли смисъл за някакви си чинчове да изостряме тона??????
Не мисля, че по някакъв начин съм те обидил професионално.
И да ти кажа, искрено се надявам да не се стига дотам
ти да работиш върху мен!
Да, всеки е свободен да прави каквото си ще и колкото си ще, но ти отвори приказка за изработване на тези неща и аз си позволих да изкажа СОБСТВЕНО МНЕНИЕ по въпроса. Не мислиш ли, че за да застана на тази гледна точка все пак имам някакво основание и това е точно личен опит. Блъскаш се да направиш нещо, което други го правят от много време, вече са професионалисти и го правят за такива като нас, маниаци, ентусиасти, любители и прочие. Ти в никакъв случай няма да го направиш по-добре от тях. Мисля, че по-си заслужава да наблегнеш на някои други аспекти в областта на интерконектите, като например поведение на кабелите от различни материали /мед, сребро/, типа звучене на кабелите от тези материали, различни конфигурации на кабелите, защо понякога интерконект примерно за 40-50 евро дава по-балансиран звук от друг такъв, да речем за 150-200 евро??? Има и такива случаи. Не знам дали схващаш какво точно имам предвид??
Казаното дотук все пак не е опит да те откажа да ги направиш тези чинчове. Ще бъде интересно да споделиш преки впечатления от слушането им.
Simonov, бъди абсолютно убеден, че WBT е сред водещите фирми за аудио/видео конектори. Имах щастието да се сдобия с комплект binding posts - малко по-стара серия и ги намерих на по-тънки пари. Перфектна изработка и е удоволствие да се работи!!