Това е резултата....
Звука с новото рамо и доза ,надминаха очакванията ми.Определено всичко,което ми струваше това си заслужаваше.Благодаря на хората ,които отговаряха на понякога глупавите ми въпроси,но знанията ми в тази област са доста ограничени.
Ето и малко снимки от работния процес:
Thorens TD160 & Ortofon
- iashenski
- има известен опит
- Обратна връзка:
Thorens TD160 & Ortofon
Това е резултата....
Ето и малко снимки от работния процес:
Звука с новото рамо и доза ,надминаха очакванията ми.Определено всичко,което ми струваше това си заслужаваше.Благодаря на хората ,които отговаряха на понякога глупавите ми въпроси,но знанията ми в тази област са доста ограничени.Ето и малко снимки от работния процес:
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Thorens TD160 & Ortofon
Нещата са ясни... 

What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поздрави...ще ми се в неделя да го чуеме с ламповата риаа на моя френд която е от Етераудио. 

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Браво! Кажи повече за това рамо и дозата. Оригинално с TP16 ли беше или си го взел без рамо?
- iashenski
- има известен опит
- Обратна връзка:
Много ще се радвам Мариане,аз все още не съм го чул с лампова РИАА.А и направих едни подобрения и настройки по грамофона,които оказаха доста голямо влияние на звука.Разликата е осезаема в сравнение с тогава ,когато го слушахме у вас.Marian Lozev написа:Поздрави...ще ми се в неделя да го чуеме с ламповата риаа на моя френд която е от Етераудио.
Да,купих го с ТР 16,след което го смених с ТР 11 МКIII, и сега с това.А дозата е Ortofon VMS 30 MKII.[AK] написа:Браво! Кажи повече за това рамо и дозата. Оригинално с TP16 ли беше или си го взел без рамо?
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
А какво не ти хареса с предишните две рамена?
- iashenski
- има известен опит
- Обратна връзка:
Tp 16 не съм го слушал ,защото веднага го смених с ТР 11 МКIII.А ТР 11 го слушах около година с доза GRADO Blue и бях много доволен от тази комбинация[AK] написа:А какво не ти хареса с предишните две рамена?