Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

Съобщение
Автор
Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 1506
Регистриран на: Пет Юли 30, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#1 Мнение от Kiril Kirilov »

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=19436

Една изключително интересна книга, предлагаща много достъпен подход за профилактика и лечение на широк кръг от заболявания.

Автор: Максим Беринов
Издател: ИК "Хомо Футурус"

Цитат от предговора на автора

Като автор на тази книга ще се постарая да бъда обективен. Заедно с вас ще подложим на щателен анализ един уникален метод на лечение (за който сега за съжаление повечето лекари само бегло са чували) и ще вземем решение: наистина ли темата на нашето обсъждане заслужава внимание? Можем ли да се отнасяме сериозно към новия метод на лечение и без страх да го прилагаме на практика? Какви резултати да очакваме от него? И така, време е да свалим картите на масата: лекарството, за което искам да ви разкажа, от една страна е много просто, а от друга - и до днес не е изучено докрай.
Ще поговорим за живата и мъртвата вода, за нейното използване при лечението на най-разнообразни заболявания - от леки битови изгаряния до профилактика на раковите тумори. Ще се запознаем и с уникалния апарат, който може да се използва в домашни условия, ще поговорим за хората, чиито съдби се оказаха свързани с този апарат...
Жизнените и смъртоносните сили на водата е темата на тази книга.

Ако е трудно да си я откриете, ще публикуваме схемата на уреда, с който може да се получава такава вода, съвсем достъпно.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#2 Мнение от ВИТАН »

Лечение с жива и мъртва вода: http://rife.hit.bg/H2O_active.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Лечението има голям потенциал, но вероятно трябва да е под наблюдението на лекар... Имам един много близък, на който като дете са му лекували рана с жива и/или мъртва вода (не помни точно). От всичките му белези е останал само този и сега не ще да чуе по темата.

Прочетете файла горе, ако ви е интересно. От 40 станици някъде съм ги намалил до 30. Останало е само това, което е точно по темата.

Вероятно най-добрите електроди са керамични (и преградата също). Керамика без емайл и изпечена по-малко. Така няма да се отделят метали във водата. Конструкцията я има в книгата...
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 560
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#3 Мнение от npn »

Отскоро лоча жива вода и потвърждавам, че това нещо РАБОТИ. Мой приятел, на когото показах как се прави хватката, си намаза рана на ръката, която не иска да заздравее, с мъртва вода, . Още на другия ден човекът се похвали, че раната вече е хванала коричка и заздравява.
Какво е живата вода. Това е вода която има свободни електрони. Свободни електрони е ключовата фраза в лечението на болестите. Какво са антиоксидантите. Това са молекули, които имат един излишен свободен електрон.
Какво са отровите и свободните радикали. Това са молекули, на които им липсва един електрон, това са молекули вампири. Когато приемате много боклуци с храната, въздуха, дори при дишане на чист въздух, в тялото се трупат свободни радикали. Тези радикали, се стремят да наваксат липсата на единия електрон и ако не приемате достатъчно молекули донори, т.е. антиоксиданти (жива вода, витамини, кафе, чай и др.), електроните се изсмукват от вашите собствени клетки, които са своего рода батериики с потенциал от 60 -100 миливолта. Докато сме млади, организмът има достатъчно резерви (волтаж)в клетките, но с течение на годините, този потенциал намалява. Когато напрежението в клетката падне под 60 миливолта, това е началото на болестотворен процес. При спад под 40 миливолта, вече имаме изявено растройство на орган или система. Под 15-20 миливолта, вече е страшно, клетката е с единия крак в гроба. Анализирайки информацията, която съм събирал през годините, покрай биорезонансната терапия, стигнах до извода, че в крайна сметка, лечението на всички болести се свежда до възстановяване на клетъчния електрически потенциал. Пиенето на жива вода е един от много добрите начини, да заредите своите клетки със свободни електрони и да възстановите волтажа. Няма никакви магии, това е чиста физика. Няма да отварям друга тема и тук ще напиша, какви са другите начини за възстановяване на клетъчния потенциал, а вие сами ще си направите логическите заключения.
1-приемане на вещества съдържащи свободни електрони в частност жива вода
2-спорт. Тук имаме приемане на отрицателни заряди от атмосферата, при интензивното дишане,във вид на отрицателни йони.
3-разходка в планината. В планината имаме изобилие на отрицателни йони във въздуха
4-праническо дишане. При праническото дишане, се постига, максималко усвояване на отрицателните йони във въздуха. Чиста физика :!:
4-вани с озонирана вода. Озон=свободни електрони. Кожата се подмладява, което се дължи на зареждането на кожните клетки с електричество.
5-пиене на озонирана вода.
6-биорезонансна терапия. При тази спорна за някого терапия, имаме зареждане на клетките с отрицателни заряди и тялото само се справя с проблемите. Различните клетки обменят електрони на различни честоти и именно затова, при различни проблеми имаме различни честоти.
7-медитация. Ние сме електрическа машина, която се командва от мозъка. Когато сме в нормално будно състояние, мозъкът постоянно направлява посоката на биоенергията към различните органи и системи, която биоенергия е електрически сигнали, водещи до активизиране на различните клетки. Така във всеки един момент, имаме по-активни или пасивни системи. Ако имаме проблеми и всекидневно сме съсредоточени дълго над тях (а може и да не са проблеми, а каквото и да е занимание), тогава ще имаме повишена електрическа активност в една система и понижена в друга, респективно, повишен волтаж в едни клетки и понижен в други. Ако това състояние, продължи достатъчно дълго, някои клетки ще се изхабят, поради свръх активност. При медитация, мозъкът е пас и никоя система няма превес в активността си. Това с практиката, ще доведе до изравняване на електрическия потенциал в различните клетки, на различните органи и системи и ще доведе до изчезването на много болести.
8- гениалния мулти честотен генератор на Лаковски. Това е върхът на сладоледа. Тук имаме високоволтов бял шум, обхващащ, честотите на всички възможни човешки клетки. Стоейки в силното електрическо поле на генератора, човек зарежда батериите си на 100% за кратко време с всички положителни последици от това. Не случайно Лаковски е убит, за това свое откритие. Наскоро гледах снимки на лекувана от рак на кожата жена с генератора и макар, че доста пъти съм гледал тези снимки, не ми беше направило впечатление, че освен, че ракът е изчезнал, ами и кожата на жената се е подмладила невероятно, след терапията. Вижтеhttp://www.rexresearch.com/lakhov/lakhusps.htm
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#4 Мнение от ВИТАН »

В горния ми пост съм сложил линк: http://rife.hit.bg/H2O_active.zip" onclick="window.open(this.href);return false; . Там някъде пише: „раковите клетки на повърхността на своите мембрани носят удвоен отрицателен заряд в сравнение със заряда на лимфоцитите, фагоцитите и другите нормални клетки, oбкpъжaвaщи тумора. Заради удвоения си отрицателен заряд раковите клетки се отблъскват една от друга с двойна сила и на големи разстояния.”

Винаги трябва да се внимава и да се казва кое, кога, и как се прави (или не се прави)....

И какво става като се блъска с отрицателен заряд? Нови разсейки… Колкото до Лаховски, никога не бих го препоръчал като профилактика. Не ми се спори по темата профилактика. Поне не днес. Самия факт, че NPN си е сложил такъв гнусен аватар показва, че някоя от защитите не е сработила. Така де, за мен тая откачена картинка е нещо от вътрешното аз на човека…. Трябва да се внимава с дозите енергия, да не стават сакатлъци :D
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 560
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#5 Мнение от npn »

Райф, за мен е бита карта, един голям фишек с големите дедомлъвки покрай него, а аз много се забавлявам, когато някой в опита си да омаловажи знанията и постиженията на другите, буквално си изкривява душичката. Сега ще те цитирам от форума http://www.mazeto.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Цитат на Витан от темата за Лаковски:
Определено спрямо Райф, Лаховски е по-големия нож. Отделно тия, които правят кубически метри злато печалба годишно имат по-голям интерес от счупване на ножа.
Мисля, че коментари от всякакъв род са излишни.
Ти казваш:
Там някъде пише: „раковите клетки на повърхността на своите мембрани носят удвоен отрицателен заряд
И какво от това? Лаковски генератора, лекува човешките клетки, а не раковите и тялото само унищожава раковите.
И накрая ще добавя, че публично изгонения от някои форуми, бивш герой Gogo55 има невероятни постижения с Лаковски генератора. В Мазето нет, съм споменал, за това, че Гого ползва такъв генератор.
Още когато започна да се задява с тесла трафовете, бях сигурен, че ще прави MWO. До тук е излекувал 10 души от рак и макар, че се изложи яко и не иска никой да разбере с какъв апарат лекува, заслужава някакви адмирации, поне за това.
По план график, тази година ще правя MWO. Няма ли да ми пожелаеш успех :D

пп. Фактът, че си съставяш мнение за някого по аватара, говори доста за кривото ти мислене.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#6 Мнение от ВИТАН »

1. Тук Кирил Кирилов е отворил темата за живата и мъртвата вода. Приказки от общ характер са за: Общи приказки. Това за последно.
2. Какво е направил Gogo55 рано или късно ще се разбере. Дано поне е разбрал разликата м/у Tesla coil и Plasma tweeter. Него всеки може да го намери, както и теб. Лаховски не подбира целите си и е огромен смутител (…има една държавна комисия, наречена КРС). Последната ми мечта е да лекувам раково болни, било за пари, било само за слава. За това е и тази нишка на Кирилов, както и този сайт: http://rife.hit.bg/alternatives.html" onclick="window.open(this.href);return false; Да коригира докторите, щото образованието в стил „а’ла Рокфелер институт” им слага бариери.
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 3026
Регистриран на: Съб Юли 31, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

Моля персоналните нападки да си ги изнесете на друго място!
И без това разговорът се отклонява доста от тематиката на форума.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост