Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Royal Raymond Rife

#1 Мнение от Daniel Petrov »

За тези, които не са наясно за какво иде реч, ето малко инфо:
http://www.rife.org
http://www.rife.de
http://rifehealth.com/index.html
а тук е събрана цялата история на Райф във вид на статия:
http://www.rense.com/general31/rife.htm

Това е видео филмче с пръскаща се Blepharisma (протозоен микроорганизъм, с дължина около 0.15-0.20 мм), под въздействие на плазмата с определена, зависеща от конкретния микроорганизъм/бактерия/вирус честота:
http://www.rifetechnologies.com/kaboom.avi

Ето я схемата, която ползвам за палене на лампата:
Изображение
Работи само на акумулатор, ключът е 3 позиционен - на едното положение работи, на другото зарежда, на третото, средното е изключено.
Ще ми се да се качи сигнала върху висока честота, за да има по голямо проникване и от разстояние, но в момента немам необходимото време - бориме много тежък случай на Rhabdomyosarcoma... това е едно от най гадните ракови заболявания...
Някой ако има идеи за доработки, да свирка... дано това е полезна информация и за някой друг...
Последно промяна от Daniel Petrov на Пет Юни 02, 2006 12:03 pm, променено общо 1 път.
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#2 Мнение от Daniel Petrov »

Част от статията, преведена на български:
Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.
През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.
Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.
За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".
На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя, и това събитие.
Райф работил упорито години наред, понякога и по 48 часа без прекъсване, докато установил МОЕ за огромен брой микроорганизми, допринасящи за развитието на различни, понякога опасни заболявания - грип, менингит, тетанус, полиомиелит и др. След като в своите опити излекувал много раково болни животни, унищожавайки безболезнено съответния вирус със специфична електромагнитна честота, Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия. Какво ще стане с всички официално наложени терапии, след като хората разберат, че някой може да предложи безболезнено, без нежелани въздействия и много по-евтино лечение? И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което "не можеш да откажеш". Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).
През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията "Бърнет Лаб" в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена. Единствената компания - "Бийм Рей Корпорейшън", произвеждаща частите за микроскопа и уреда, използван за лечение, чрез скалъпен съдебен процес била принудена да фалира. Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд.
Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на "Нортуестърн скул ъв медисин", Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, "да се оттегли в пенсия" и заминал за Мексико. Д-р Джордж Док, друг известен сътрудник на учения, също бил накаран да замълчи, получавайки голямо парично дарение заедно с най-големите почести, които можела да му предложи АМА.
Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. - годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило "война на рака". Какво чудовищно лицемерие! Една от заслугите на Райф, а именно откриването на вирус, допринасящ за развитието на ракови заболявания, било присвоено от Вирджиния Либингстън. През 1948 г. тя започва да прави научни съобщения в тази насока, като дава свое собствено наименование на микроба - "Progenitor cryptocides!, и никога дори не е споменала името на Райф в разработките си. Всъщност Ливингстън е посещавала много често неговата лаборатория, докато последната все още е функционирала, и използвала микроскопа. Тя дори се преместила да работи наблизо, за да може да следи внимателно работата на Райф.
И така този изключителен, но много скромен учен, отдаден на своето дело за благото на човечеството и чужд на слава и фалшив блясък, никога не получил полагащите му се признание и известност за откритието, което направил! Медицинската индустрия и нейния антураж се постарали добре името му и работата му да потънат много бързо в забрава, като никъде в научните списания не се допускали статии от него или за неговите разработки. И така поколения студенти по медицина са завършили, без да чуят нищо за откритията на д-р Райф, а и на мнозина като него. Ето това е един от начините, по които се осъществява манипулацията на лекарите!
Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството. За да разберете за какви пари става въпрос и чии "права" се защитават от властите, бих искал да уточня, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Аватар
joro66
има опит
има опит
Мнения: 364
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 1:00 am
Местоположение: Бургас
Обратна връзка:

#3 Мнение от joro66 »

За жалост такава е и участа и на хората които са изобретили и заместители на петрола и неговите производни, един от който до колкото знам е българин.

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#4 Мнение от Daniel Petrov »

Петрола е по малко зло... тук говориме за човешки живот...не един, а много... няма по грозно деяние от това да трупаш дивиденти от чуждо нещастие! И всичко това е законно...
Около 15 милиарда долара на ден е печалбата на фармацевтичната индустрия... търговия с оръжия?... с хероин? ... айде бе, хуморески!
Никой нема интерес нещата да стават по лесния начин...вземат ти всичко...най накрая оня отгоре ти взема душата...

"Modern electron microscopes instantly kill everything beneath them, viewing only the mummified remains and debris. What the Rife microscope can see is the bustling activity of living viruses as they change form to accommodate changes in environment, replicate rapidly in response to carcinogens, and transform normal cells into tumor cells."
Ето го целия материал:
http://www.altered-states.net/barry/new ... uecies.htm
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 1914
Регистриран на: Сря Авг 04, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

изключително ми е приятен факта че по един или друг начин форума ни се изчисти от личности с промити мозъци които до преди година обявяваха Райф и Тесла за шарлатани :smt033
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Sergo

#6 Мнение от Sergo »

Наскоро четох във вестниците за най-големия успех на научната медицина днес : "Рак и СПИН стават хронични болести! ". Еми да, ако го излекуваме човека няма печалба, ако умре бавни и мъчително може да смъкнем някой лев, НО ако стане до живот хронично болен.....

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#8 Мнение от Daniel Petrov »

Да, имам хелиева лампа+електрониката за управлението...
И не само аз, още няколко човека имат такава и я ползват...
ако имат желание, нека споделят...
При мене просто ситуацията е екстремна...аз я правих, защото ми трябваше за конкретния случай...
За човек...отписан от почти всички, но жив, с желание за живот...
имаме 2 пътя - или го гледаме как бавно умира, защото докторите са го отписали отдавна, или правиме нещо по въпроса, каквито и да са шансовете за успех... и не спираме нито за миг да се надяваме!
Ето го генератора със списъка с болестите, selfextract:
http://widowmaker.lozenetz.org/Rife/freqgen113.exe
ето го и шорткът-а "C:\freqgen\" с опцията -g за стартиране на генератора:
http://widowmaker.lozenetz.org/Rife/run_freqgen.lnk
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Аватар
joro66
има опит
има опит
Мнения: 364
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 1:00 am
Местоположение: Бургас
Обратна връзка:

#9 Мнение от joro66 »

RESPECT !!!!!!!
Обикновенна запалителна бобина ли ползваш?

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#11 Мнение от Daniel Petrov »

Да, бобината е обикновена от автомобил и все пак не всяка става - има честоти примерно под херц, както и такива до 30-40к.
Трябва да може да ги "свири" всичките честоти бобината, оттам да е безпроблемно паленето на плазмата при 0.5 и 40к примерно...
Резултати... ами имам съвсем малки наблюдения върху себе си - третирах се за някаква стомашно-чревна инфекция, като изредих секвенциите за всичко възможно, включително салмонела и дизентерия, след 3-4 часа нямах никакви проблеми, при положение, че 48-те часа преди светенето бяха кошмарни...
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#13 Мнение от Daniel Petrov »

Ами погледни по нагоре, пуснал съм линк софтуер, става си през саунд картата на компа...
Аз лично ползвам записани секвенции на СиДи-та, понеже там, където е апаратурата няма комп.
Кирил ми е записал секвенциите а Теодора ми даде дискмен.
12В, 10Ач оловен акумулатор е захранването за лампата.
Т.е. мобилен съм, не ми трябва електричество, акумулатора издържа 2 часа и половина работа.
Ето го пак софта, аз ползвам freqgen 113:
http://www.holman.net/rife/Software/software.html
И възможно най елементарната електроника към лампата:
http://www.holman.net/rife/Poor_Man_s_R ... _rife.html
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2347
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

#15 Мнение от Daniel Petrov »

Работи... не е нужно сигнала да е синусоида, даже е по добре да е правоъгълник заради фронтовете - колкото са по стръмни, толкова е по добре, нали трябва да разбива РНК и ДНК...
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост