Такааа,ти не ми отговори на този въпрос,а тръгна да ми раздуваш локуми и да сменяш темата,мисля че е правилно да караме едно по едно-нали така.Gogo55 написа:Мушморок твоя генератор които ползваш може ли да пусне честота 1,2Хц или 99,9Хц с амплитуда 12V каквато е нужна за контактния метод?
Не искам отговор с локуми,сплетни и лъжи, ами само с ДА или НЕ.
След като с витан се опитахте да наклеветите всичко направено от мене, то е редно да се защитя все пак.Сега относно прочутия ти генератор и този които правя аз, се оказва че има разлики, а именно в изходната честота-този моя може да работи с десети и да дава финно регулираща се амплитуда,както и финно регулираща се сила на тока,и отделно има един буферен усилвател на сигнала-това са резликите между двата и е добре да се знаят.Приликите са че и двата използват специализиран чип тип ДДС на аналог деваиз и двата се управляват с Дърт Инструктор на фирмата микрочип по един и същи начин-не може да се управлява ДДС чип по два начина защото командите които му се изпращат са еднакви и описани подробно във специалицираната литература.Последното уточнение за тови вид генератори е калибровката-при мене тя се прави по отделно за всеки един генератор защото не съм фирма която да ги бълва на пазара в много броики а всеки един го правя с отделеното внимание като взимам под внимание дори и заводските толеранси които има всеки един елемент/ако си купиш един кварц от магазина с надпис на него 25МХц то вероятноста да извадиш от този кварц точно 25МХЦ е нулева,ще извадиш примерно 24,999хц или дори с още по голямо отклонение/ това както и ОЩЕ някои неща се корегират при мене за всеки един генератор по отделно от самия сорс защото аз правя тези генератори един по един индивидуално точно за определен човек а не сериино.Затова си играя с тях както и със сорса им. Ако знаеш как и какво да промениш в програмата ще можеш и на твоя да пуснеш десети, но ти нямаш програмата защото го купваш готов.За усилвателя на сигнала от генератора съм съгласен че може би ще можеш да направиш такъв и така ще имаш генератор с близки до моите параметри но с някои подробности които няма да имаш-описъл съм ги по горе.Така направи пнп купва готови генератори слага им усилвател/дадох му схема и тои е много благодарен за това-толкова че ревна против моите даже/,слага ги в кутиика и ги продава за 400лв. като беше написал че това е "неговото отроче".
Е сега вече мога да ти отговоря и на твоите въпроси за моита раиф лампа-имам такава и тя си работипреди няколко месеца съм публикувал снимки от лампата и деиствието и върху някои микроби тук както и в още няколко форума,резултатите от нея са доказани от микроскопа в реално време-всеки които иска може да доиде и да види при желание-само трябва да си донесе подходящи микроби.Не претендирам че може да неутрализирам всички видове микроби с моита лампа защото не е изпробвана по всички видове но при тези които съм изпробвал си работи безотказно.Проблема при моита лампа е че иска доста време за светене, за да унищожи даден вид микроб като това време стига дори до 20 мин при някои по упорити.Поради това след лампата направих трафа на тесла в няколко модификации,като на първата съм пуснал снимки месец или два назад и на тази страница също за да види витан и се опитах да трепя микробите със него , и със излъчване на радиовълни в определен честотен спектър аналогично на метода на лаховски.От това се разбра че мощност под 50 вата не е ефективна и затова писах на витан за неговия траф дето е 4см че не става-да не си губи времето просто.
И последно сега вече трепя микробите по съвсем различен начин и тои не е по раиф,нито е описан някъде все още.Оказа се че лампата тип раиф,или насочените радиовълни тип лаховски,или тесла трафа са вече много морално остаряли и поради това с много ниско КПД-разбира се всеки трябва да мине по този път и да го установи това сам за да може да продължи напред.За това не мисля че е добре да се задълбавам или продължавам с тях при положение че има много по добри и ефектнивни начини. За тези последните начини ще споделя по натам-сега още не.
И така сега сигурно ще ревнете че видите ли не е така,ами е точно на обратно и прочие, това няма никакво значение за мене, единствената причина поради която пиша тук е че този форум се чете от много хора и аз все пак давам и моите 5стотинки за развитието на темата като цяло,иначе ще си водите диалог двамцата с витан и все правите лампа, ама все не е готова, и все няма краен положителен резултат.
ПС:има схеми на раиф машината по нета които са работещи и супер лесни-може да се "поят" за няколко дена,разбира се с радиолампи което не вярвам да е проблем.Не вярвам и канадската лампа да е проблем за някои които реши да прави такава раиф машина-поръчваш и пристига за две седмици лампата

Поздрави!