CHEMTRAILS - химически следи

Съобщение
Автор
ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

CHEMTRAILS - химически следи

#1 Мнение от ВИТАН »

CHEMTRAILS - химически следи :idea:

Ако продължава това, след десетилетия няма кой да се радва на живота (или музиката ако ви харесва). Не прибързвайте със заключенията. Ако нямате време, поне се порадвайте на снимките от някой линк по-долу...
http://kolibka.com/download.php?mid=9388" onclick="window.open(this.href);return false;

Документалният филм „Аерозолни престъпления” на дългогодишния изследовател на явлението „кемтрейлс” Клифърд Карником разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръскват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции, започнали преди десетина години, се провеждат понастоящем във въздушното пространство над всички държави по света 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани по света! По щокиращ начин филмът доказва, че дългите бели следи, които толкова често се виждат по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата химически и биологични субстанции!

Представените шокиращи разкрития дават верен отговор на въпроса защо заболеваемостта и смъртността сред световното население рязко се увеличават през последните десетилетия и защо се наблюдават все повече катастрофални природни бедствия и аномалии. Филмът дава и идея за някои начини на предпазване на човешкото здраве от ефектите на аерозолното разпръскване чрез използването на естествени средства и натурални храни.

Наред с документираните факти около явлението „кемтрейлс”, филмът „Аерозолни престъпления” показва истинските причини за глобалното затопляне - темата, с която днес световните власти усилено спекулират - и предупреждава за предстоящите катастрофални последици.

Вече преведен филм:
What in the World Are They Spraying? / Какво пръскат по света? (2010)
Филма: http://kolibka.com/download.php?mid=8844" onclick="window.open(this.href);return false;
Субтитри: http://kolibka.com/download.php?sid=8844" onclick="window.open(this.href);return false;

Малко екстри/снимки за чудо и приказ:
http://www.fourwinds10.com/siterun_data ... 1198768894" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lawrencethelost.com/LibertyL ... ESKIES.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.shift-centrum.com/cpg/thumbn ... =3&sort=pa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... days02.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageevent.com/firesat/strangeda ... 4&x=0&p=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Chemtrails DataPage
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.holmestead.ca/chemtrails/haik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.antinovaordemmundial.com/20 ... a-comecou/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.detailshere.com/chemtrails.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.canadiancontent.net/alter ... ils-4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... days03.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bibliotecapleyades.net/sylph ... 3may05.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chemtrails911.com/docs/00_20 ... esults.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://luggnutz.wordpress.com/2009/05/2 ... ickness-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aircrap.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cephas-library.com/air/STRAN ... 0SKIES.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chemtrailsvic.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chemtrailstruth.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.concernedhumanity.net/chemtrails.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VIDEO:
http://www.vbox7.com/play:a580a07e" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:7ec7b7ce" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:901e8d26" onclick="window.open(this.href);return false;
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#2 Мнение от ВИТАН »

Изображение

Изображение
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 560
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#3 Мнение от npn »

Плашещо за немислещия и забавление за мислещия.
Чувал ли си за оня, дето изпил една колба с туберкулозни бактерии и не се раболял. Направил го демонстративно, за да докаже, че психосоматиката е на преден план. Така стоят нещата и с тези хемтрейли. Когато започнеш да живееш с мисълта, че някой отгоре ти ръси отрова и се СТРАХУВАШ, че ще се разболееш, то наистина ще се разболееш, без значение, дали хемтрейлите съдържат опасни съставки или не.
Истината е че се прави всичко възможно да се трови не организма, защото се засича лесно в хилядите лаборатории по света, а се трови ПСИХИКАТА. В един ченгеджийски форум, на един с голяма уста му предложих да вземе проби от въздуха над София и да ги подложи в лаборатория на спектрален анализ, да се види черно на бяло, какво има във въздуха. Разбира се, направи си оглушки. Конспирации, разбира се има, но покрай сухото гори и мокрото.
И мен ме пръскат, пък съм здрав, като скала. Що ли тъй :D
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
Veselin Krachunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 361
Регистриран на: Чет Мар 15, 2007 1:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#4 Мнение от Veselin Krachunov »

Витане, ти на колажа с черепчетата "снимка" ли му викаш? Знаеш ли един графичен дизайнер средна ръка (каквито имах назначени при мен трима) колко подобен "доказателствен материал" за ден може да ти докара?

Иначе инверсионната диря си е съвсем нормално явление, съпътстващо човечеството от зората на реактивното самолетостроене и представлява микроскопични капчици от кондензирала водна пара, получаваща се при изгарянето на самолетното гориво или от преохладена такава от околния въздух, за която крилото на преминаващия самолет се явява материален (твърд) център на кондензация. Количеството (големината) и формата й зависи най-вече от температурата и влажността на въздуха: при ниска температура и влажност близка до 100% имаме и 100% кондензация - и от H2O-то от отработеното гориво, и от влажността на околния въздух. Пак в зависимонт от температурата, скоростта на вятъра и т.н. тази диря се разсейва най-много до половин час. Естествено е при висока влажност и ниска температура (преди дъжд) дирята да е и най-мастита... Подобно явление (кондензация, в зависимост от атмосферните условия) се наблюдава и при леките автомобили (зиме ауспусите на колите "пушат", а лятото не - що така?) и дори при хората - понякога ти излиза "пара" от устата... И това ли е chemtrails??? От устите на някои хора наистина излизат chemtrails (и в прекия, и в преносния смисъл), нищо че в повечето случаи не се вижда 8) .

Ако ти се струва, че всичко написано по-горе не е така, защо не вземеш да сметнеш колко тона аерозол (=> резервоар => допълнителен полезен товар => РАЗХОДИ => зареждане преди полет, без опасност за екипажа и пътниците,...) трябва да носи със себе си един самолет, че при полет на височина от 2 000 до 10 000 м. и разпръскване съответно върху площ от няколко стотин до няколко хиляди кв.км. да се получи някаква биологично активна концентрация от каквото и да било (дори от най-токсичните известни материални субстанции - нервнопаралитичните VX и VE газове, LSD, трифлуороцетна киселина и хомолозите й, и т.н..). При коректни изчисления със сигурност ще се получи цифра, по-голяма от колочеството на горивото на самолета, а концентрацията над нарочената за "унищожение" площ - много порядъци под допустимата...

Какво стана с Rife-машината? Проработи ли? Излекува ли някого?
...или както казва Иван (npn) - само локуми из форумите... инфразвуци, HAARP, chemtrails,... кое е следващото?

А най-лошото е, че с унищожението на физическото тяло, за съжаление, нашата драма не свършва... Иначе щеше да е много лесно - стигне живота ти до задънена улица, или натрупаш множество кармични борчове към различни хора - бум, и край! Който такован - такован, оставащите да му мислят... Да ама не... връщаш се и като припикано мушкато си изсърбваш попарата, която сам си надробил... КОйто сее ветрове, жъне бури! И понеже играта е направена така, че да нямаш спомени от преди - цял живот се чудиш кой ти е срал в гащите... Та в този ред на мисли всяването на страх у хората (заключването на творческия им потенциал), независимо дали е направено умишлено или не, е много кофти от кармична гледна точка... аз лично не бих се заигравал с това, дори и да ми плащат. Опитвай се с работата и постовете си да вдъхваш оптимизъм и вдъхновение на хората - виж темата с Rife-машината добре я беше подел. Иначе всички ние (или поне телата ни...) един ден със сигурност ще умрем, по една или друга причина, и може би проблемът ни е, че сме се взели прекалено насериозно, вместо да гледаме по-ведро и по-творчески на живота си. Не е важно колко дълго ще живееш, а какво съдържание ще вложиш в живота си. Ако всеки ден не правиш поне по едно добро (за другите) дело, то накрая със сигурност ще съжаляваш за пропуснатите възможности.
Единственият път към Истинското познание е личния опит.
Най-ценното нещо, което можеш да направиш за някого, е да му подариш преживяване.

Мечтай, все едно ще живееш вечно.
Живей, все едно ще умреш днес...

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 3026
Регистриран на: Съб Юли 31, 2004 12:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#5 Мнение от Stefan Stefanov »

Ето една практическа полза от следите:
Баща ми по дължината на самолетните следи познава какво ще бъде времето утре. Трябва да го питам как го прави, но все забравям.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#6 Мнение от ВИТАН »

“Какво стана с Rife-машината? Проработи ли?”
По колко пъти да пиша, че съм стигнал максимума на възможностите при полупроводниците на тема високоволтови радиочестотни импулси? Останалото е тест за интелигентност и за злобеене срещу мен. Най-голямата трудност в тази материя е да се постигнат стабилни импулси. При тесла-трансформатора няма такива. Самия Тесла го е казал. На нация със свръхчовеци Райф не и трябва. (А тия, които не са свръхчовеци - не обичат да отстояват позиция, различна от свръхчовеците). Убедих се многократно и изобщо не ми се дискутира тая проблематика :idea:
Нито пък някой е в положение да ми поставя условия. Каквото пиша спокойно можете триете щом ви пречи на пейзажа.

Защо THE MATRIX пръска отрови? Ами защото си иска. Тя вече е отгледала свръхчовеци, които нищо не ги събаря. Защо някои не са си направили труда да изгледат някой филм? Защото са над тия неща. Дори не ми се пита: абе вие деца нямате ли?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
haralanov
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 475
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 1:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#7 Мнение от haralanov »

Витане, ако си се престорил на непрочел това, по-добре се опитай да вникнеш в думите на Весо:
Veselin Krachunov написа: Та в този ред на мисли всяването на страх у хората (заключването на творческия им потенциал), независимо дали е направено умишлено или не, е много кофти от кармична гледна точка... аз лично не бих се заигравал с това, дори и да ми плащат.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 560
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#8 Мнение от npn »

Третата картинка ми харесва. Не знаех, че пръскат и наливна бира. Вероятно върху някой концерт на AC/DC или Metallica :drinkers: Внимавайте с количеството, че в бирата имало естествен тетрациклин. Доктор Йоткер, препоръчва не повече от 5 литра на концерт.
Снимки за размисъл, от предкомпютърната ера.
Прикачени файлове
Самолет с допълнителни твърдогоривни двигатели от 2 световна война
Самолет с допълнителни твърдогоривни двигатели от 2 световна война
Завихряне на изходящите от двигателя газове
Завихряне на изходящите от двигателя газове
3.jpg
2WW
2WW
2.jpg (46.7 KiB) Преглеждано 9538 пъти
Снимка от 1930г.
Снимка от 1930г.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Мнения: 560
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#9 Мнение от npn »

В предаването "Хрътките", показаха анализ на почвата в София, от който стана видно, че няма никакви замърсявания от химически следи. Еленко Ангелов сам си изкопа гроба.
Чисто научно беше обяснено, че за следа с дължина 30км. е нужно в самолетът да има поне 18 тона алуминиев прах, което на практика няма как да стане.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#10 Мнение от ВИТАН »

В предаване по германската телевизия се признава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aPqCMIuEk4

Не че тия месеци са се разпръскали де. Но има ли облачни дни, пак си удрят по няколко накъсани „отсечки”. От доста време много рядко чертаят непрекъснати линии.
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#11 Мнение от ВИТАН »

Напоследък станах фен на качествената оптика и си купих (макар на старо) як бинокъл (производителя прави и микроскопи) с истинска оптика. Никакви китайски пластмасови синтетики, лещи и пр.

Та естествено ми „падна на гюме” един ниско летящ и пръскащ самолет. По нищо не приличаше на граждански. И мръсно-бялата струя започваше почти от… носа на самолета. Ако това е нормална кондензационна следа, то значи има двигатели точно на носа при пилотите. Което за военен самолет си е чиста проба глупост/абсурд!

Агентите на влияние да измислят някоя налудничава теория по въпроса, защото иначе разумното заключение е………. chemtrails :idea:
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
Veselin Krachunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 361
Регистриран на: Чет Мар 15, 2007 1:00 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#12 Мнение от Veselin Krachunov »

Чудя се какво ли ще се случи, ако си купиш телескоп!
Сигурно ще видиш това: http://it.dir.bg/news.php?id=12102968
И недейте да вярвате на глупостите, които ви пишат журналистите и астрономите! Това всъщност е един чист, космически......... chemtrails :idea:

Ами ако си купиш микроскоп? Уужжаассс....

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#13 Мнение от ВИТАН »

Veselin Krachunov написа:Ами ако си купиш микроскоп? Уужжаассс....
1. Това си е лично заяждане, защото няма нищо общо с темата. Но понеже носиш зелени пагони, няма да ти направят забележка. Иначе мен за такова ще ме засекат на секундата.
2. NPN още в стария форум бе писал, че през 2012 всички ще се преродим. С него през 2013 г. може да си говоря, но ако признае, че е излъгал на едро.
3. С теб обаче нещата са по-яки. Според твоето писание: http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=20467 Ставаме безсмъртни през 2045 г. ” (а и според други твои изказвания) заключавам, че си Дъновист и чакаш 100 години след самоубийството на П. Дънов да станат чудеса на чудесата. Така че, с теб мога да си говоря…. след 2046 г. и то пак след форумно извинение. :idea:

За протокола: Работя с микроскоп, имащ чисто/ясно увеличение 2000 пъти.....
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 2684
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:00 am
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#14 Мнение от velinski »

Аз много летя със самолет. Може би 10-15 пъти в годината. Случва се (абсолютно рядко) двигателите (и отделни елементи от корпуса на самолета, които са аеродинамично натоварени) да оставят следи от най-обикновен конденз, при съчетание от различни фактори (температура, влажност, темп. на изгорелите газове, мощност на турбините, положение на задкрилките и въздушните спирачки и пр......). Иначе абсолютно всеки реактивен двигател без изключение би оставял chemtrails, а това на практика не е така. Всички превозвачи ползват общ стриктно стандартизиран керосин. При тях няма "налях от Ромпетрол, налях от Шел"... Дори при стръмен заход с висока скорост краищата на самите крила оставят следи от конденз, а там за какви chemtrails иде реч???

Изображение
Изображение

Тук добре се вижда как ВИТЛАТА оставят следи от конденз:
Прикачени файлове
4.jpg
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: CHEMTRAILS - химически следи

#15 Мнение от ВИТАН »

Няма да спорим на различни езици. Тези обаче: http://forum.xnetbg.com/index.php/topic ... 77cca0#new говорят на вашия език. Т.е. имат вашия светоглед. Темата е много дълга и посещавана. И има тонове инфо.

Убедете ги тях с вашата логика, па после ще си говорим.
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост