ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ

Съобщение
Автор
Аватар
VITAN
има опит
има опит
Мнения: 364
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:00 am
Обратна връзка:

ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ

#1 Мнение от VITAN »

За този, който не знае или е забравил уникалните свойства на Брауновия газ:
http://www.beinsa.info/index.php?option ... &Itemid=13" onclick="window.open(this.href);return false;

„…Пламъкът е с особени свойства: без да използва кислорода наоколо, той може да реагира и да топи всякакви материали - реже стомана като кашкавал, топи и споява, изгаря и разгражда радиоактивни и токсични отпадъци, прави от водата гориво, произвежда електричество, създава вода в пустинята, суши въглища, пречиства рудата и т. н. - безброй приложения във всички области на живота. При това ПЛАМЪКЪТ СЕ „ДЪРЖИ" КАТО РАЗУМНО СЪЩЕСТВО - сам повишава или намалява температурата си според материала, който се поднася пред него….”

С оригинала на английски за технологията се сдобих чрез EDM_electronics и реших да преведа този труд на българския гений проф. Илия Вълков (Yull Brown). Професора обяснява добре, но много засукано си излага мисълта. Следва корекция от Valery Bliss (която не ми се видя много технически грамотна). Исках и оригинала на Юл Браун (да видя дали има подправяне) и така сравнявайки и оправяйки неуредиците в двата документа превеждах. Ползвах и технически английски речник с над 1000 страници, но понякога прибягвах и до консултациите на химик. Брауновия газ е безопасен, ако се вземат всички предвидени от професора мерки. Но технологията определено не е упражнение за глупави и/или самонадеяни хора. В книгата е описано как човек може да умре мъчително (работи се с концентрирана натриева основа), как може да умре мигновено, но се казва и че това не е най-лошото. „Майстора” може да отвее цялата работилница във въздуха… Не ме интересува как ви звучи предупреждението ми, важното е вие да сте живи и здрави.

Някой може да тръгне да заменя бълбучника с арестор/арестори, но ако за дъщерята на Юл Браун този труд (превод) е безплатен, за опростителите (изпростителите) на технологията НЕ е!© Според химика той струва от 1000 до 1800 лева. Арестора има няколко недостатъка спрямо бълбучника. А и професора е имал българин за помощник, но той от многото взривове на генератори се е отказал.

За разлика от превода на филма за д-р Райф, тук вероятно има грешки. Текста е много и на места много специфичен. Превеждал съм го основно вечер да „отпочина” след всичката си работа. Ако видите грешки, няма лошо – свиркайте на лични. Но трябва да искате и 2-та английски файла.

Книгата с тази разкошна технология е собственост на дъщерята на Юл Браун (емигрант в Австралия) и комай е единственото й наследство от него. Така, ако я поръчате от нея за 10 лева (такава беше цената преди), вие вземате опита от целия живот на един български гений. Ако тръгнете да правите генератор на Браунов газ, тази сума е нищо. Не присвоявайте по нашенски. Пък и може да сте чували: „Ако Господ не съзида къщата, напразно ще се трудят строителите… ”. Ако някой мисли да лиши тази бедна жена от единственото й наследство през Интернет…. и после да се пльосне в някой басейн (форум или сайт) и да си удря гърдите с викове: болгар, болгар! …. ще бъде жалка история. За такива превода също не е безплатен!©

Защо си направих този нелек труд? По няколко благородни и няколко егоистични причини:
- EDM_electronics като по-майстор в тази част да направи БГ генератор и да ми даде акъл за това-онова.
- Тези, които ще кажат след време: „Дайте да дадем….” за моя сметка, да дарят на обществото безвъзмезден труд (общо над 1000 EUR) и после да спрягат глаголи в подобно наклонение.
- Тази технология може да върши студен ядрен разпад (за синтез едва ли) и може да превръща едни химически елементи в други. Ако някой достигне до нещо интересно и реши с това да ми благодари за труда със съобщение на лични…. тогава аз ще бъда много благодарен.
- Тази технология е уникална за металообработването, екологията и енергетиката, и може да направи революция в много области!
- Делото на един гений винаги трябва да се помни. Особено в родината му.

Така, че това е първата Free Energy достъпна технология (КПД доста над теоретично възможното за електролиза), но свойствата на Брауновия газ според мен са по-лесния начин за оползотворяване.

Тук са координатите на дъщерята на проф. Юл Браун: http://www.yullbrown-bg.com/kontakti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Възможно е книгата след време да излезе на книжно тяло, но не знам под каква редакция.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ

#2 Мнение от ВИТАН »

http://www.youtube.com/watch?v=loDtI2c8LXw" onclick="window.open(this.href);return false; – едно добре направено филмче ми пратиха като линк. На немски е, но немеца си е нация техническа и работи добре.

Ако ви хрумне да топите камъни с Браунов газ, трябва ви много яка маска за дишане. Немалко бояджии са се разболявали фатално от смъкване на покрития от каменни стени, тавани и пр. А тук направо камъка иде като пара…
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Мнения: 1533
Регистриран на: Нед Яну 23, 2005 1:00 am
Местоположение: София, Парк "Света Тройца"
Обратна връзка:

Re: ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ

#3 Мнение от Marian Lozev »

....гладам на 7:25 минута от клипа, един нещо се уплаши и май избяга да не гръмне :lol: 8O
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

ВИТАН
има опит
има опит
Мнения: 94
Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ

#4 Мнение от ВИТАН »

VITAN написа:....Ако някой мисли да лиши тази бедна жена от единственото й наследство през Интернет…. и после да се пльосне в някой басейн (форум или сайт) и да си удря гърдите с викове: болгар, болгар! …. ще бъде жалка история. За такива превода също не е безплатен!©
Gogo55 и форума му пуснаха хиенски моя превод за Брауновия газ.... Естествено без да ме питат. Превода е безплатен само за дъщерята на Юл Браун.

Gogo55 и компания, 1000 кинта :idea:
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта