Royal Raymond Rife
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Royal Raymond Rife
@VITAN
Предполагам разминаването идва от факта, че за разлика от теб, аз нямам предразсъдъци към отделните хора, както и някакви лични и дребнави его-конфликти с тях. Всеки се учи и всеки е на някакъв етап от развитието си, като по пътя си прави и съответните (НЕИЗБЕЖНИ!) грешки. Ти и аз не правим абсолютно никакво изключение от това правило, както и npn, или който и да било друг. Опитвам се да гледам на нещата обективно, както и да отсявам рационалното и работещото от идеите и подходите на всеки. Никога не бих отрекъл нещо, с което не съм наясно, както и не бих приел друго нещо "на доверие", понеже така ми се иска. "Вземане-даване" с npn нямам, имам някакви отношения, подчинени на много по-висша кауза. Безкрайно благодарен съм му за всичко, което е споделил като идеи и разработки с мен. Далеч не с всичко съм съгласен, но бих застанал с двете ръце зад това, което съм проверил лично и установил че работи. Не знам по какви форуми и какво е писал (нямам време да се занимавам с глупости), но на живо е доста симпатичен и ентусиазиран господин, при това с реални резултати зад гърба си. Ако ти се явява "конкуренция" в някаква област, или ти е трън в очите по някакъв друг начин - то за това аз нямам ни най-малка представа и вина. Въобще не смятам да се включвам в разни игрички от сорта на "Кой е по-по-най?" или кой е по-уважаван, авторитетен, умен, способен, голям и т.н.. Ще ти подскажа само, че уважаван става само този, който не търси (проси) уважение, и голям може да стане само този, който в нито един момент не си позволява лукса да се чувства нещо повече от другите. Но при всички положения хора, достигнали до такива висоти изобщо не се интересуват от "статуса" си, понеже отдавна са надраснали дребнавостите и суетата. И, моля те, дай вместо от 10 кладенца да носим вода, за да си оправдаваме "спирачките", по-добре да измислим някакъв "ускорител", а? Защото докато текат подобни безсмислени превземки, много хора (включително и мои приятели, а предполагам и твои) предават Богу дух. Съгласен?
Предполагам разминаването идва от факта, че за разлика от теб, аз нямам предразсъдъци към отделните хора, както и някакви лични и дребнави его-конфликти с тях. Всеки се учи и всеки е на някакъв етап от развитието си, като по пътя си прави и съответните (НЕИЗБЕЖНИ!) грешки. Ти и аз не правим абсолютно никакво изключение от това правило, както и npn, или който и да било друг. Опитвам се да гледам на нещата обективно, както и да отсявам рационалното и работещото от идеите и подходите на всеки. Никога не бих отрекъл нещо, с което не съм наясно, както и не бих приел друго нещо "на доверие", понеже така ми се иска. "Вземане-даване" с npn нямам, имам някакви отношения, подчинени на много по-висша кауза. Безкрайно благодарен съм му за всичко, което е споделил като идеи и разработки с мен. Далеч не с всичко съм съгласен, но бих застанал с двете ръце зад това, което съм проверил лично и установил че работи. Не знам по какви форуми и какво е писал (нямам време да се занимавам с глупости), но на живо е доста симпатичен и ентусиазиран господин, при това с реални резултати зад гърба си. Ако ти се явява "конкуренция" в някаква област, или ти е трън в очите по някакъв друг начин - то за това аз нямам ни най-малка представа и вина. Въобще не смятам да се включвам в разни игрички от сорта на "Кой е по-по-най?" или кой е по-уважаван, авторитетен, умен, способен, голям и т.н.. Ще ти подскажа само, че уважаван става само този, който не търси (проси) уважение, и голям може да стане само този, който в нито един момент не си позволява лукса да се чувства нещо повече от другите. Но при всички положения хора, достигнали до такива висоти изобщо не се интересуват от "статуса" си, понеже отдавна са надраснали дребнавостите и суетата. И, моля те, дай вместо от 10 кладенца да носим вода, за да си оправдаваме "спирачките", по-добре да измислим някакъв "ускорител", а? Защото докато текат подобни безсмислени превземки, много хора (включително и мои приятели, а предполагам и твои) предават Богу дух. Съгласен?
И двамата ми приписвате своя начин на мислене. Намирам го за стандартен – почти всеки би мислил така. Аз обаче не се мотивирам от това, което ми слагате за мотив. Мисля да го съобщя, ако изобщо стигна до успех. Ако го искате сега, може тия дни, но ви предупреждавам – няма да е лицеприятно.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Какво означава "нелицеприятно" ако разполагаш с (или си на път да предложиш) работещ метод за спасяване на човешки животи? Виждал ли си човек, който в ръцете ти умира от рак или от някакво друго подобно страдание? Повярвай ми, в такъв момент всички "ценности" на този свят губят всякакъв смисъл и виждаш живота в съвсем друго измерение... Идва ти да виеш от безсилие, и дори (в отчаян опит да успокоиш отчаянието) започваш да си мислиш неща от сорта - дали пък не си го е заслужил с нещо, и дали ти не правиш грешка като се опитваш да се намесиш...
Дори и да си успял да докажеш, че методът на Райф не работи и не би могъл да работи - пак ще е крачка напред, понеже ще спестиш времето и усилията на други хора да копаят в грешната посока (казвам го съвсем хипотетично).
Така че - всичко положително и стойностно е welcome, всичко негативно и тенденциозно го пропускаме (не специално аз и npn, а аз и всички хора, които споделят мнението ми) покрай ушите си.
Дори и да си успял да докажеш, че методът на Райф не работи и не би могъл да работи - пак ще е крачка напред, понеже ще спестиш времето и усилията на други хора да копаят в грешната посока (казвам го съвсем хипотетично).
Така че - всичко положително и стойностно е welcome, всичко негативно и тенденциозно го пропускаме (не специално аз и npn, а аз и всички хора, които споделят мнението ми) покрай ушите си.
Вижте каква електронна книга намерих за контактния метод. Има конкретни примери, от които ще ви се изяснят доста неща.
- Прикачени файлове
-
- Electrotherapeutic Devices - Principles Design and Applications.rar
- (1.57 MiB) Свалено 423 пъти
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Някой има ли идея откъде човек може да си купи микроскоп ???
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=5 ... 1%EA%EE%EF" onclick="window.open(this.href);return false;
Този не го виждам да увеличава много. За да се виждат живи бацили как се движат се иска микроскоп с т.н. "тъмно зрително поле". И да усилва МНОГО. С две думи или много пари, или нищо. Или на нечий друг... Може пък и някой да дава под наем, знам ли.
Последно промяна от VITAN на Пон Юни 29, 2009 9:56 pm, променено общо 1 път.
За микроскоп ти трябва да е "микробиологичен",другите не стават.Този от линка в ешоп е да гледаш мравки,кърлежи, косми и такива големи неща.Тук в Бг трудно ще намериш на нормална цена-всички търговци са тарикати.Единствено ако някои ти внесе от чужбина и не си сложи надценка от 300% ,или просто познат да ти купи от чужбина и да ти го внесе с багажа си- идва наи изгодно.Моя увеличава до 1600 пъти и понякога това ми е много.Обикновенно бактериите и малките клетки се гледат с увеличение от 800-1000-1200 пъти.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Твоя от къде го купи и колко пари, ако не е тайна ?
Моя е от тук,брезерс, но произведен и внесен тук от англия
, 350 лири чисто нов от магазина с камера 3мега пиксела,памет за 2 часа видеоклип или няколко хиляди снимки , принадлежности/ЗИП по нашенскому/,реактиви/химии/,3 обектива, и 12 светофилтъра,регулиращо се осветление от горе и от доло на обекта.Всичкото това в приятно куфарче.
Трудно се търси иначе,инфото е малко и строго специфично-основно в учебници и дебели книги-в нета няма, или има само основните неща тук таме загатнати,аз примерно търсих инфо,четох книги и учебници и се облизвах за микроскоп над 3 месеца,затова ти написах.Литература пък за микробиология и микроскопия пак за съжаление няма в БГ нет пространството-или трява да си купиш нужните учебници и книги,или да дърпаш от нета чуждестрански на ханглииски или от братята руснаци на руски-те не се скръндзят да качват специализирана литература в нета.Наличието на микроскоп обаче не решава проблемите веднага,ще ти трябва поне месец яко четене след това докато да почнеш да познаваш това което виждаш и то само една много малка част.

Трудно се търси иначе,инфото е малко и строго специфично-основно в учебници и дебели книги-в нета няма, или има само основните неща тук таме загатнати,аз примерно търсих инфо,четох книги и учебници и се облизвах за микроскоп над 3 месеца,затова ти написах.Литература пък за микробиология и микроскопия пак за съжаление няма в БГ нет пространството-или трява да си купиш нужните учебници и книги,или да дърпаш от нета чуждестрански на ханглииски или от братята руснаци на руски-те не се скръндзят да качват специализирана литература в нета.Наличието на микроскоп обаче не решава проблемите веднага,ще ти трябва поне месец яко четене след това докато да почнеш да познаваш това което виждаш и то само една много малка част.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Виждаш ли с него всички бактерии или само някой. Например най-срещаните стрептококи и стафилококи виждат ли се ? То е ясно, че вирус няма да може, но поне бактерии и паразити би трябвало. А хламидия ще види ли, тя е най-малката бактерия, дори някой казват, че наподобява вирус, особено с размерите си ! Това което казваш за микроскопа ми се струва че е хубав, и цената не е лоша, като имаш предвид, че до скоро една камера СД струваше толкова, дори повече.
да хламидията я виждам ясно като кръгчета със син отенък при един светофилтър ама не помня вече кои че нея я гледах отдавна.Ще потърся снимка и ако имам ще я кача след малко на хламидията.Много от гадините искат точно определен цвят на светофилтъра за да може да се видят.
ПС:нямам снимка на хламидията-или не съм я качил на компа,или след преинстала е останала някъде на диск, или не я намерих че съм направил поне няколко хиляди снимки за последните два месеца.Назад в темата съм качвал снимки от моя микроскоп когато съм трепал разни видове гъбички с лампата-от тях може да видиш приблизително какво качество дава и какви размери може да се виждат.
.
ПС:нямам снимка на хламидията-или не съм я качил на компа,или след преинстала е останала някъде на диск, или не я намерих че съм направил поне няколко хиляди снимки за последните два месеца.Назад в темата съм качвал снимки от моя микроскоп когато съм трепал разни видове гъбички с лампата-от тях може да видиш приблизително какво качество дава и какви размери може да се виждат.
.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Щом виждаш хламидия, значи микроскопа ти е добър. Качи да я видя тази хламидия, която се движи свободно в кръвта без да се разпознава от белите кръвни телца. А има ли микроскопи с по-голямо усилване, не говоря за електронните, от тоя стандартния тип. А в Китай колко ли ще струва, имайки предвид, че там електрониката и почти всичко е 3-4 пъти по-евтина от тук, в магазините, не в складовете, фабрики дажи и не споменавам.
Ами не я немирам снимката,тогава таз хламидия ми попадна случаино от един човек за тестове но аз вече бях спрял да качвам инфо от тестовете които правя щото нали ме нападнахте с витан че лампата ми не ставала и така натам,после пнп ревна че съм си правил самореклама,един друг ме нарече егоист и сребролюбец и само отрицателни енергии, и така нещата се затриха, мина време преинсталвах вина и сега си нямам на идея къде съм я затрил.mushmurok554 написа:Качи да я видя тази хламидия, която се движи свободно в кръвта без да се разпознава от белите кръвни телца..
@Gogo55 – лампата си е лампа. Добра, лоша – не е това проблема. Проблема е в 80 kV променлив ток. Да се убедя, че имаш наистина Тесла траф трябва или да съм на място или подробни снимки, а не само „върха”. Споко, това само „за протокола”. Не си екстрасенс или окултист – поздрави.
п.п.: онова е "тъмно зрително поле", преди имаше грешка 1 буква.
п.п.: онова е "тъмно зрително поле", преди имаше грешка 1 буква.
Последно промяна от VITAN на Пон Юни 29, 2009 10:13 pm, променено общо 1 път.