Royal Raymond Rife
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има опит
- Обратна връзка:
off/
Един интересен експеримент който онагледява какво може да направи звук с различни честоти ...
http://mitata.data.bg/pesokzvuk.wmv (2,3mb)
(преди да пуснете клипа намалете звука на уредбата си)
...реших да не го пускам в отделна тема, понеже има частична връзка с идеите които се разискват тук ...
Един интересен експеримент който онагледява какво може да направи звук с различни честоти ...
http://mitata.data.bg/pesokzvuk.wmv (2,3mb)
(преди да пуснете клипа намалете звука на уредбата си)
...реших да не го пускам в отделна тема, понеже има частична връзка с идеите които се разискват тук ...
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поредната медицинска мистификация, която аз също приемам, че съществува.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
- има опит
- Обратна връзка:
Аз мисля е възможно все пак Rife да е шарлатанин, но ми се иска да експериментирам с една такава лампа.velinski написа:Поредната медицинска мистификация, която аз също приемам, че съществува.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Аз продължавам с всичко това, въпреки всичко негативно от последния месец...
Жена ми (Даниела) има много остра форма на сенна хрема, особено в тая част на годината, когато цъфтят всевъзможни цветченца из полето и по градините и парковете.
Един единствен път и пуснахме секвенцията за алергии като ходихме с нея у Кирил и развитието на алергията и тая година в сравнение с предходните е в доста по лека форма.
От многото грижи, които ни минаха през главите през последния месец не ни остана време да и пуснем още няколко сеанса, но и това ще стане...
Жена ми (Даниела) има много остра форма на сенна хрема, особено в тая част на годината, когато цъфтят всевъзможни цветченца из полето и по градините и парковете.
Един единствен път и пуснахме секвенцията за алергии като ходихме с нея у Кирил и развитието на алергията и тая година в сравнение с предходните е в доста по лека форма.
От многото грижи, които ни минаха през главите през последния месец не ни остана време да и пуснем още няколко сеанса, но и това ще стане...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- rorik
- чете
- Обратна връзка:
Да подходим организационно по проблемите.
1. избираме контактния метод като най - достъпен.
2. трябва да се изберат заболявания които са видими на първо време
3. Трябва да се намери лекар който
- да е добър диагностик да поставя точни диагнози - това не е лесна работа- както чета диагнозата е много важна
- да се съгласи да наблюдава болните - трудна задача -консервативни са и комерсиални - освен да се намери някой който е на хала на болните
моля който е направил уред на контактния принцип да даде някаква информация - схема - технически х-ки .
1. избираме контактния метод като най - достъпен.
2. трябва да се изберат заболявания които са видими на първо време
3. Трябва да се намери лекар който
- да е добър диагностик да поставя точни диагнози - това не е лесна работа- както чета диагнозата е много важна
- да се съгласи да наблюдава болните - трудна задача -консервативни са и комерсиални - освен да се намери някой който е на хала на болните
моля който е направил уред на контактния принцип да даде някаква информация - схема - технически х-ки .
-
- има опит
- Обратна връзка:
Естествено без лекар не знаем какво точно превим, какво лекуваме и какви са резултатите. Какво точно те интересува за контактния метод? Аз експериментирам с един 8 омов 60 ватов усилвател. Ползвам електроди от birdy - глупавите пеперудки дето ги продават по 7-8лв. уж като уред за стимулиране на мускулите.