Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Cerwin Vega fen
чете

#811 Мнение от Cerwin Vega fen »

Учениците попитали Сократ/Σωκράτης/:
Учителю,защо си изпотен:
Той отговорил:Спорих с глупаци.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#812 Мнение от Gogo55 »

7555 написа:Учениците попитали Сократ/Σωκράτης/:
Учителю,защо си изпотен:
Той отговорил:Спорих с глупаци.
Не се притесняваи не съм се изпотил.
Тъи, тъи нескопох=7555,след като два месеца ме питаше постоянно по скаипа разни елементарни въпроси наи накрая успя да направиш запер и веднага се пусна по всички форуми със друг ник 7555 и даде обяви за продажби-демек нескопох станал производител на запери-мухахаха.До тук добре,ама що ти трябваше да се заяждаш с мене като всички те знаят че нищо не разбираш от електроника.И пет ника да си смениш все същия си оставаш.

Cerwin Vega fen
чете

#813 Мнение от Cerwin Vega fen »

Ти ясно -азсе изпотих защото се опитах да споря с теб.
Ти май не схващаш елементарни неща.
Народът точно го е казал:"В рядко л.... не хвърляй камък защото
ще те опръска". :lol:

Dimitarkn

Честотният инструмент на д-р Райф

#814 Мнение от Dimitarkn »

Искам да предоставя на интересуващите се от Райф технологията, нямаща нищо общо с тази на Х.Кларк и подобия, един експеримент на д-р Райф направен с неговия RF честотен инструмент излъчващ, забележете с тръба на Рей:

Някои хора си мислят, че излъчването в тръбата, принуждава тръбата да работи. По този повод Райф каза:
RIFE: “ Ние не се безпокоим за цвета или за нещо от този род”.
Докато Dr. Couche посещавайки лабораторията на Dr. Rife е няколко други мъже каза:
DR. COUCHE: “Имаше 15 инча бетон на пода, който би могъл да издържи на земетръсни трусове. И в лабораторията си на пода той имаше микроскоп със слайд (най-вероятно се има в предвид – стъкло с проба) върху него, което групата от хора и аз погледнахме. И това не беше изцапано, нямаше мъртви бактерии върху него. Имаше само свежа култура от colon bacillus….Тогава (коментар – в ужаса си) всички ние се скрихме под стълбището към килера, непосредствено вдясно под микроскопа, подът беше над нас и апаратът на Райф беше долу, под културата в мазето (коментар – искал е да изпробва действието на апарата през бетона), предполагам, вероятно около 10 стъпки надолу. И той пусна апарата и му зададе (за по-малко от половин минута) честотата на colon bacillus. След това спря апарата и всички се качихме горе и чакахме 10-15 мин. След малко той се върна към микроскопа си и каза “Добре господа, сега елате и погледнете пробата на слайда” За мое удивление бацилите бяха напълно унищожени и те всички се бяха натрупали върху слайда. (John Marsh Rife .
Това е невъзможно (възторжено), излъчването от тръбата може да проникне през 15 инча бетонен под. Очевидно е, че излъчването не прави никаква разлика (буквално, в смисъл, че за излъчената от тръбата честота няма прегради), но че това бяха честоти, разпространени от тръбата.

Въпросът е, какво е излъчвала тръбата :lol:

---------------------------------------------------

Dimitarkn

#815 Мнение от Dimitarkn »

Извинявам се на всички, че леко ще кривна от темата, но ще отговоря защо нищо не е написано в учебниците за "Електрическите лъчи", най-вероятно някой не е искал да се знае за това. И за тази фотография не е било желателно да се знае, че е имало хора с ръст около 5 метра, сигурно маймуните от които са произлезли са били мутанти :lol: :lol: :lol:

Някой да е учил по дарвиноната теория, че маймуните са мутирали в 5 метрови хора и после са се смалили :lol: :D :lol:

Изображение

За тези които не се сещат - това е лимуриец

--------------------------------------------------

Cerwin Vega fen
чете

#816 Мнение от Cerwin Vega fen »

Направих много груба сметка,излезе че тоя индивид би трябвало да тежи
към 1500 кг,да кажем 1000 кг.С тия тънки пищялки не знам.....Не съм специалист по антропология но костната му система и особено лицево-челюстните кости показват "съвременен" човек-май беше от кроманьонец насам.

Cerwin Vega fen
чете

#817 Мнение от Cerwin Vega fen »

Питах Гъгъла,да,така пише,кроманьонец,смята се за прародител на съвременния човек,400 века преди Христа.Всеки случай между него
и маймуната има питекантроп,неандерталец и Бог знае еще какво.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#818 Мнение от Gogo55 »

7555 написа:Направих много груба сметка,излезе че тоя индивид би трябвало да тежи
към 1500 кг,да кажем 1000 кг.С тия тънки пищялки не знам.....Не съм специалист по антропология но костната му система и особено лицево-челюстните кости показват "съвременен" човек-май беше от кроманьонец насам.
и как установи тези 1500кг,каква е плътноста на кокалите,ами как сметна обема им?Ако беха от олово колко ли щяха да тежат? :lol:
как така 1500 ,пък после 1000, даваш цяла една трета от 500кг.разлика и то след като си смятал,въх не е ли прекалено голяма тази разлика?По принцип като се смята се дава толеранс от 1-2% за максимална грешка.

Cerwin Vega fen
чете

#819 Мнение от Cerwin Vega fen »

Ама ти за всичко ли се заяждаш?Ясно съм написал,че сметката ми е много
груба,затова я намалих с 33,333333333333% и че не съм антрополог.Но и с
55.55555555% да я намалиш пак остават 670 кг.Само динозаврите са имали
по-големи размери но те не са изправеноходещи пък и са имали неизмеримо по-масивни кости пък и......ко ли дъ ти убяснявъм.Дядо Господ не е идиот да прави кости от олово,но се случва да чета постове писани от оловни глави. :lol:
Последно промяна от Cerwin Vega fen на Нед Апр 12, 2009 8:40 am, променено общо 1 път.

Georgi_Ivanov

#820 Мнение от Georgi_Ivanov »

Можеби 7555 е искал да каже, че когато линейните размери нарастнат, площта расте на ^2, а обемът на ^3. Така ако всички пропорции на дадено тяло се увеличат еднакво, то става толокова нестабилно, колкото повече се увеличават те. Неискам да влизам в спор с никого, но найстина пропорциите на скелета са доста сходни с нашите(само на пръв поглед). Смятам че костите на кръчетата му са малко тънки.

Няка смисъл да се разводнява още повече темата със спорове и кавги.....

Поздрави

Cerwin Vega fen
чете

#821 Мнение от Cerwin Vega fen »

Georgi_Georgiev написа:Можеби 7555 е искал да каже, че когато линейните размери нарастнат, площта расте на ^2, а обемът на ^3. Така ако всички пропорции на дадено тяло се увеличат еднакво, то става толокова нестабилно, колкото повече се увеличават те. Неискам да влизам в спор с никого, но найстина пропорциите на скелета са доста сходни с нашите(само на пръв поглед). Смятам че костите на кръчетата му са малко тънки.
Няка смисъл да се разводнява още повече темата със спорове и кавги.....
Поздрави
Точно,Georgi_Georgiev!Но Мара Подробна търси заядък.
Тоя приживе е бил някакъв дългуч,ако не е играл компютъра,де.Абе то,че е играл -играл е,поне в компилацията.

Cerwin Vega fen
чете

#822 Мнение от Cerwin Vega fen »

Предлагам админа да пусне служебно нова тема
"заяждания и оплювки";там да се развихрим.

Времето във форума е 7 часа напред.Към 10-11 часа
ще научим числата от ТоТоТо преди да се е теглило.
Да не сме проспали машината на времето ? :roll:

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#823 Мнение от Gogo55 »

7555 написа:Ама ти за всичко ли се заяждаш?
Къде видя заяждане сега?Просто въпрос :lol: на които дори не можа да отговориш,друг човек даде отговора.
Чудя се да не стане тука както в другия форум-да се регнеш под два различни ника и с единия ник да си задаваш въпрос,но които после с другия си ник да отговаряш умно :lol: ти обичаш да правиш такива неща не аз, нали така? :lol: Това са факти,когато имаме факти и боговете мълчат.

Georgi_Ivanov

#824 Мнение от Georgi_Ivanov »

Държите се като деца в сериозна тема, много глупаво постъпвате.

Dimitarkn

#825 Мнение от Dimitarkn »

Искам да помоля тия, които явно нямат друга работа, да си намерят друго място за оплювките, не са длъжни всички да четат глупости, темата тук е за Райф, ако някой е забравил.

Има хора тук, които само критикуват, не са изказали нито едно мнение по темата, какво са научили, какво са направили и т.н., да не говорим за схемни решения.

В началото бях решил всичко да споделям, дори и съвременни схемни решения за Райф - машината, но се питам трябва ли да го направя, заслужават ли всички да получат нещо наготово?

Хора със стандартно мислене трудно ще постигнат нещо по Райфа, камо ли с устройствата при FREE ENERGY.

Мисля, че човека дал най-голям принос за Райф-технологията в този форум е VITAN, за което считам, че се полага да му изкажем благодарност. Махайки неговите постове от форума, едва ли някой щеше да разбере за какво става въпрос, щяха да останат само Зепери и Кларк, които нямат нищо общо с д-р Райф. Той е публикувал всичко необходимо за човек, който може да продуцира схеми да си направи собствена машина, даже има и база за сравнение, което никак не е малко. Такива данни аз не съм срещал никъде в НЕТа. Дадени са работните честоти, нивата, осцилограмата и т.н.

За тия които си мислят, че имат Райф-машина направена с автомобилна бобина и импровизирана лампа ще им кажа, че са се заблудили и нищо няма да се постигне - не такава е била машината на д-р Райф. Само една от произведените тогава машини е постигнала 100% успеваемост в лечението забележете - на най-трудно лечимата болест и то пак забележете - в последния стадий. Хората са си наели частни детективи за да разнищят технологията. В тази връзка ще кажа, че само VITAN разполага със съвременен Райф-прототип, този който е работил на 100%.

Ей......., ама голям гении е този д-р Райф, принципа на технологията му е в разрез с основния закон на вселената - "Закона за резонанса".

---------------------------------------------------------------------

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”