Royal Raymond Rife
-
- чете
Не се притесняваи не съм се изпотил.7555 написа:Учениците попитали Сократ/Σωκράτης/:
Учителю,защо си изпотен:
Той отговорил:Спорих с глупаци.
Тъи, тъи нескопох=7555,след като два месеца ме питаше постоянно по скаипа разни елементарни въпроси наи накрая успя да направиш запер и веднага се пусна по всички форуми със друг ник 7555 и даде обяви за продажби-демек нескопох станал производител на запери-мухахаха.До тук добре,ама що ти трябваше да се заяждаш с мене като всички те знаят че нищо не разбираш от електроника.И пет ника да си смениш все същия си оставаш.
-
- чете
Честотният инструмент на д-р Райф
Искам да предоставя на интересуващите се от Райф технологията, нямаща нищо общо с тази на Х.Кларк и подобия, един експеримент на д-р Райф направен с неговия RF честотен инструмент излъчващ, забележете с тръба на Рей:
Някои хора си мислят, че излъчването в тръбата, принуждава тръбата да работи. По този повод Райф каза:
RIFE: “ Ние не се безпокоим за цвета или за нещо от този род”.
Докато Dr. Couche посещавайки лабораторията на Dr. Rife е няколко други мъже каза:
DR. COUCHE: “Имаше 15 инча бетон на пода, който би могъл да издържи на земетръсни трусове. И в лабораторията си на пода той имаше микроскоп със слайд (най-вероятно се има в предвид – стъкло с проба) върху него, което групата от хора и аз погледнахме. И това не беше изцапано, нямаше мъртви бактерии върху него. Имаше само свежа култура от colon bacillus….Тогава (коментар – в ужаса си) всички ние се скрихме под стълбището към килера, непосредствено вдясно под микроскопа, подът беше над нас и апаратът на Райф беше долу, под културата в мазето (коментар – искал е да изпробва действието на апарата през бетона), предполагам, вероятно около 10 стъпки надолу. И той пусна апарата и му зададе (за по-малко от половин минута) честотата на colon bacillus. След това спря апарата и всички се качихме горе и чакахме 10-15 мин. След малко той се върна към микроскопа си и каза “Добре господа, сега елате и погледнете пробата на слайда” За мое удивление бацилите бяха напълно унищожени и те всички се бяха натрупали върху слайда. (John Marsh Rife .
Това е невъзможно (възторжено), излъчването от тръбата може да проникне през 15 инча бетонен под. Очевидно е, че излъчването не прави никаква разлика (буквално, в смисъл, че за излъчената от тръбата честота няма прегради), но че това бяха честоти, разпространени от тръбата.
Въпросът е, какво е излъчвала тръбата
---------------------------------------------------
Някои хора си мислят, че излъчването в тръбата, принуждава тръбата да работи. По този повод Райф каза:
RIFE: “ Ние не се безпокоим за цвета или за нещо от този род”.
Докато Dr. Couche посещавайки лабораторията на Dr. Rife е няколко други мъже каза:
DR. COUCHE: “Имаше 15 инча бетон на пода, който би могъл да издържи на земетръсни трусове. И в лабораторията си на пода той имаше микроскоп със слайд (най-вероятно се има в предвид – стъкло с проба) върху него, което групата от хора и аз погледнахме. И това не беше изцапано, нямаше мъртви бактерии върху него. Имаше само свежа култура от colon bacillus….Тогава (коментар – в ужаса си) всички ние се скрихме под стълбището към килера, непосредствено вдясно под микроскопа, подът беше над нас и апаратът на Райф беше долу, под културата в мазето (коментар – искал е да изпробва действието на апарата през бетона), предполагам, вероятно около 10 стъпки надолу. И той пусна апарата и му зададе (за по-малко от половин минута) честотата на colon bacillus. След това спря апарата и всички се качихме горе и чакахме 10-15 мин. След малко той се върна към микроскопа си и каза “Добре господа, сега елате и погледнете пробата на слайда” За мое удивление бацилите бяха напълно унищожени и те всички се бяха натрупали върху слайда. (John Marsh Rife .
Това е невъзможно (възторжено), излъчването от тръбата може да проникне през 15 инча бетонен под. Очевидно е, че излъчването не прави никаква разлика (буквално, в смисъл, че за излъчената от тръбата честота няма прегради), но че това бяха честоти, разпространени от тръбата.
Въпросът е, какво е излъчвала тръбата

---------------------------------------------------
Извинявам се на всички, че леко ще кривна от темата, но ще отговоря защо нищо не е написано в учебниците за "Електрическите лъчи", най-вероятно някой не е искал да се знае за това. И за тази фотография не е било желателно да се знае, че е имало хора с ръст около 5 метра, сигурно маймуните от които са произлезли са били мутанти
Някой да е учил по дарвиноната теория, че маймуните са мутирали в 5 метрови хора и после са се смалили

За тези които не се сещат - това е лимуриец
--------------------------------------------------

Някой да е учил по дарвиноната теория, че маймуните са мутирали в 5 метрови хора и после са се смалили

За тези които не се сещат - това е лимуриец
--------------------------------------------------
-
- чете
-
- чете
и как установи тези 1500кг,каква е плътноста на кокалите,ами как сметна обема им?Ако беха от олово колко ли щяха да тежат?7555 написа:Направих много груба сметка,излезе че тоя индивид би трябвало да тежи
към 1500 кг,да кажем 1000 кг.С тия тънки пищялки не знам.....Не съм специалист по антропология но костната му система и особено лицево-челюстните кости показват "съвременен" човек-май беше от кроманьонец насам.

как така 1500 ,пък после 1000, даваш цяла една трета от 500кг.разлика и то след като си смятал,въх не е ли прекалено голяма тази разлика?По принцип като се смята се дава толеранс от 1-2% за максимална грешка.
-
- чете
Ама ти за всичко ли се заяждаш?Ясно съм написал,че сметката ми е много
груба,затова я намалих с 33,333333333333% и че не съм антрополог.Но и с
55.55555555% да я намалиш пак остават 670 кг.Само динозаврите са имали
по-големи размери но те не са изправеноходещи пък и са имали неизмеримо по-масивни кости пък и......ко ли дъ ти убяснявъм.Дядо Господ не е идиот да прави кости от олово,но се случва да чета постове писани от оловни глави.
груба,затова я намалих с 33,333333333333% и че не съм антрополог.Но и с
55.55555555% да я намалиш пак остават 670 кг.Само динозаврите са имали
по-големи размери но те не са изправеноходещи пък и са имали неизмеримо по-масивни кости пък и......ко ли дъ ти убяснявъм.Дядо Господ не е идиот да прави кости от олово,но се случва да чета постове писани от оловни глави.

Последно промяна от Cerwin Vega fen на Нед Апр 12, 2009 8:40 am, променено общо 1 път.
Можеби 7555 е искал да каже, че когато линейните размери нарастнат, площта расте на ^2, а обемът на ^3. Така ако всички пропорции на дадено тяло се увеличат еднакво, то става толокова нестабилно, колкото повече се увеличават те. Неискам да влизам в спор с никого, но найстина пропорциите на скелета са доста сходни с нашите(само на пръв поглед). Смятам че костите на кръчетата му са малко тънки.
Няка смисъл да се разводнява още повече темата със спорове и кавги.....
Поздрави
Поздрави
-
- чете
Точно,Georgi_Georgiev!Но Мара Подробна търси заядък.Georgi_Georgiev написа:Можеби 7555 е искал да каже, че когато линейните размери нарастнат, площта расте на ^2, а обемът на ^3. Така ако всички пропорции на дадено тяло се увеличат еднакво, то става толокова нестабилно, колкото повече се увеличават те. Неискам да влизам в спор с никого, но найстина пропорциите на скелета са доста сходни с нашите(само на пръв поглед). Смятам че костите на кръчетата му са малко тънки.
Поздрави
Тоя приживе е бил някакъв дългуч,ако не е играл компютъра,де.Абе то,че е играл -играл е,поне в компилацията.
-
- чете
Къде видя заяждане сега?Просто въпрос7555 написа:Ама ти за всичко ли се заяждаш?

Чудя се да не стане тука както в другия форум-да се регнеш под два различни ника и с единия ник да си задаваш въпрос,но които после с другия си ник да отговаряш умно

Искам да помоля тия, които явно нямат друга работа, да си намерят друго място за оплювките, не са длъжни всички да четат глупости, темата тук е за Райф, ако някой е забравил.
Има хора тук, които само критикуват, не са изказали нито едно мнение по темата, какво са научили, какво са направили и т.н., да не говорим за схемни решения.
В началото бях решил всичко да споделям, дори и съвременни схемни решения за Райф - машината, но се питам трябва ли да го направя, заслужават ли всички да получат нещо наготово?
Хора със стандартно мислене трудно ще постигнат нещо по Райфа, камо ли с устройствата при FREE ENERGY.
Мисля, че човека дал най-голям принос за Райф-технологията в този форум е VITAN, за което считам, че се полага да му изкажем благодарност. Махайки неговите постове от форума, едва ли някой щеше да разбере за какво става въпрос, щяха да останат само Зепери и Кларк, които нямат нищо общо с д-р Райф. Той е публикувал всичко необходимо за човек, който може да продуцира схеми да си направи собствена машина, даже има и база за сравнение, което никак не е малко. Такива данни аз не съм срещал никъде в НЕТа. Дадени са работните честоти, нивата, осцилограмата и т.н.
За тия които си мислят, че имат Райф-машина направена с автомобилна бобина и импровизирана лампа ще им кажа, че са се заблудили и нищо няма да се постигне - не такава е била машината на д-р Райф. Само една от произведените тогава машини е постигнала 100% успеваемост в лечението забележете - на най-трудно лечимата болест и то пак забележете - в последния стадий. Хората са си наели частни детективи за да разнищят технологията. В тази връзка ще кажа, че само VITAN разполага със съвременен Райф-прототип, този който е работил на 100%.
Ей......., ама голям гении е този д-р Райф, принципа на технологията му е в разрез с основния закон на вселената - "Закона за резонанса".
---------------------------------------------------------------------
Има хора тук, които само критикуват, не са изказали нито едно мнение по темата, какво са научили, какво са направили и т.н., да не говорим за схемни решения.
В началото бях решил всичко да споделям, дори и съвременни схемни решения за Райф - машината, но се питам трябва ли да го направя, заслужават ли всички да получат нещо наготово?
Хора със стандартно мислене трудно ще постигнат нещо по Райфа, камо ли с устройствата при FREE ENERGY.
Мисля, че човека дал най-голям принос за Райф-технологията в този форум е VITAN, за което считам, че се полага да му изкажем благодарност. Махайки неговите постове от форума, едва ли някой щеше да разбере за какво става въпрос, щяха да останат само Зепери и Кларк, които нямат нищо общо с д-р Райф. Той е публикувал всичко необходимо за човек, който може да продуцира схеми да си направи собствена машина, даже има и база за сравнение, което никак не е малко. Такива данни аз не съм срещал никъде в НЕТа. Дадени са работните честоти, нивата, осцилограмата и т.н.
За тия които си мислят, че имат Райф-машина направена с автомобилна бобина и импровизирана лампа ще им кажа, че са се заблудили и нищо няма да се постигне - не такава е била машината на д-р Райф. Само една от произведените тогава машини е постигнала 100% успеваемост в лечението забележете - на най-трудно лечимата болест и то пак забележете - в последния стадий. Хората са си наели частни детективи за да разнищят технологията. В тази връзка ще кажа, че само VITAN разполага със съвременен Райф-прототип, този който е работил на 100%.
Ей......., ама голям гении е този д-р Райф, принципа на технологията му е в разрез с основния закон на вселената - "Закона за резонанса".
---------------------------------------------------------------------