Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#782 Мнение от Gogo55 »

stoyanov написа:Предавателят трябва да се постави от едната страна на тялото, а от другата да се постави датчик и приемник, регистриращ сигнала на предавателя преминал през човешкото тяло. Колебая се какъв отчитащ уред ще бъде подходящ, за да се измери или регистрира по- добре промяна в сигнала, при евентуално настъпил резонанс.

Наистина не съм сигурен в резултата, но целта си заслужава.
Предполагам че синхрометъра описан от кларк ще свърши работа?

Тези дни направих по поръчка един комбиниран генератор на импулси и синхрометър в една обща кутия.
Сега ще вградя един синхрометър и в моя си генератор,първия дето направих и после остава подходящ усилвател на сигнала така че да светна лампата.

Очаквам и лампата да ми пристигне скоро :D :D :D
Така че ще направя тестовете едновременно и по двата метода,а за обратна връзка мисля да ползвам синхрометъра.

Изображение
Изображение

Мене сега ме мъчи въпроса дали човешкото тяло трябва да е легнало и лъчите на лампата да са вертикални,или тялото вертикално и лъчите хоризонтални?Ако е първия вариант дали лампата да е над тялото или под тялото,тоест дали да свети нагоре или надоло?Земното магнитно поле не оказва ли някво въздеиствие, и не трябва ли да се взима под внимание?Ако си светя в къщи по няколко часа на ден дал комшиите няма да вземат и те да светят като крушки или да им се изправя косата примерно :lol: ?До колко е безопасна светлината от лампата?

Pakov
чете
Обратна връзка:

#783 Мнение от Pakov »

Не е зле да обърнем внимание и на техниката на безопасността.Имам основание да смятам,че използването на голи метални електоди може и да не е съвсем невинно-поглеж ти влезли няколко хиляди милиона молекули бакър в кръвта.Във физиотерапията електродите се поставят в торбички от бархет,добре намокрени с топла чешмяна вода- тя има достатъчна
проводимост.Така се подобрява и равномерността на плътността на тока по повърхността на електрода ,освен това контактното съпротивление електрод
-кожа по-малко зависи от натиска.След работа тези торбички се изваряват
продължително във вода за повторна употреба.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#784 Мнение от Gogo55 »

Мда,кларк е писала в книгата си за това и препоръчва електродите да са обвити с намокрена хартиена салфетка.
ПС:Търся някъв микроскоп с който да може да се види няква гадинка...

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#785 Мнение от Gogo55 »

Пробвах и една обикновенна кварцова UV лампа да светна с честотния генератор със подходящ усилвател към него,докато чакам оригиналната лампа на Райф,и за настройка на електрониката.Плазмата се получава идеално-за сега до 1,2МХц и то при дължина на тръбата от 1,4 метра.Малко над 1,3МХц почват проблемите с електрониката която съм използвал.Как да е електрониката е лесна до 20МХц. се продава свободно по европата и ще дойде най-вероятно от чужбина което ще даде известно забавяне, но не е проблем.
Големия проблем си остава обратната връзка,и наличието на подходящи безопасни гадинки,който да може да се виждат как реагират.
Изображение
ПС:Дарт Вейдър ряпа да яде с неговия джедаиски меч-таз плазма е доста по ефектна като зрителен ефект :lol: :lol: :lol: а сега реално-трепе разни микроби когато е UV.C, и тен се хваща ако е UV.A или UV.B.Наличието на подходящи медицински очила за предпазване на роговицата на окото е задължително според мене,и според медицината.

RespecTX
чете
Обратна връзка:

Oberon

#786 Мнение от RespecTX »

Kiril Kirilov написа:
edliny написа:За Kiril Kirilov: Казваш, че имаш лампа. А може ли да кажеш как се сдоби с нея. Или тези твои приятели как са се сдобили с лампите си?
Помолих един друг приятел, който също е ентусиаст в областта и който има достъп до инсталация за производство на рекламни тръби, да направи няколко екземпляра... Правихме опити с различни по налягане тръби, както и с различни по форма...

Изобщо не сме стигнали до края, но устройствата въздействат... В хода на експериментите можеш да го потвърдиш и за себе си, ако правиш такива.

Абсолютно съгласен съм, че най-истинската обратна връзка може да бъде с някакъв диагностичен прибор и в случая, ако имаше лекар, привърженик на нестандартните подходи в лечението, особено с достъп до мощни микроскопи - би било за всички от голяма полза :-)

Мисля си, че ако някой има достъп до друга диагностична техника като "оберон"-концепциите или например Кирлианово диагностициране, също би могъл да окаже безценна подкрепа по отношение на обратната връзка при лъчева терапия...
Здравейте,

Чета дискусиите във форума. Те предизвикват голям интерес. Аз самият ползвам от 3 седмици зепер по класическата схема на Кларк. Имам определен резултат, потвърден с апаратура Оберон 4011.

Притежавам този модел апаратура и съм готов да откликна на вашият призив за сътрудничество.

За контакт: 0878454890 или pepys@mail.bg

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#787 Мнение от Gogo55 »

След поредната безсънна нощ съм до тук:
Изображение
след едноминутно светене в стаята има някъв мирис подобен на озона ама не точно.

Pakov
чете
Обратна връзка:

#788 Мнение от Pakov »

Пак добре,че не е на сяра :twisted:

Pakov
чете
Обратна връзка:

#789 Мнение от Pakov »

На когото му се чете на руски за Запер-експириенс
http://veche.stezya.ru/index.php?showtopic=52&st=0

Dimitarkn

#790 Мнение от Dimitarkn »

Gogo55, браво, лампата ти е същата като на Рей!

Ето за сравнение:

Изображение

Ще постигнеш и същият резултат.

Аз смятам да пробвам с енергоспестяваща крушка, вътре има и живак - да пали на по-ниско напрежение, а има и луминофор - ще предпазва от ултравиолетово лъчение.

Абе в крайна сметка плазма да е, какво значение има как ще я получим :D

-------------------------------

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#791 Мнение от Gogo55 »

mushmurok555 написа:Gogo55, браво, лампата ти е същата като на Рей!
Мерси,приятно е да бъдеш похвален след положен труд!
За резултатите ще видим,сега ще почна с тестове.Пак ще отидат няколко месеца в безсънни нощи за настройки и опити,но целта си заслужава!

Pakov
чете
Обратна връзка:

#792 Мнение от Pakov »

Браво,ГОГО!От днес нататък ще пиша името ти с големи букви защото си голяма работа.
Надявам се да внимаваш,че това е територия за сталкери.
Умната!Ако не-русата.

Pakov
чете
Обратна връзка:

#793 Мнение от Pakov »

Мушморок,мушморок,не става само с писане........
Има живак /както във всяка луминисцентна лампа/за да се реализират оптимални условия за тлеещия разряд,който излъчва UV лъчи,които пък
луминофора/бялото/преобразува във видимия спектър.Стъклото е обикно-
вено та тези UV да не напускат затвора.
И те тка.Нема плазми.Не и в енергоизгарящите крушки.

Dimitarkn

#794 Мнение от Dimitarkn »

nespokox,

Не ми обяснявай че 2 и 2 е равно на 4, къде има плазма и къде не, ами вземи си потърси някой друг форум за Зепери и Кларк, че тук темата я пише там горе.

-----

Pakov
чете
Обратна връзка:

#795 Мнение от Pakov »

"Аз смятам да пробвам с енергоспестяваща крушка, вътре има и живак - да пали на по-ниско напрежение, а има и луминофор - ще предпазва от ултравиолетово лъчение.

Абе в крайна сметка плазма да е, какво значение има как ще я получим"

:lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”